enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2349
EURO
37,0690
ALTIN
3.014,41
BIST
8.885,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Zehra Güneş, boyuyla ilgili yapılan yorumlara cevap verdi!

Zehra Güneş, boyuyla ilgili yapılan yorumlara cevap verdi!
19.10.2024 17:45
5
A+
A-

Zehra Güneş’in Önemli Açıklamaları

VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın yıldız oyuncusu Zehra Güneş, kaptanlık dönemini değerlendirdi ve boyuyla ilgili espriler konusundaki düşüncelerini açıkladı.

Kaptanlık sürecini anlatan Güneş, “Rüyalarımdan biriydi, gerçekleşti. Bana bu ödülü layık gören başkanımıza, yönetime, Giovanni’ye ve Banu ablama teşekkür ediyorum. Giovanni ilk söylediğinde çok heyecanlandım. Kendime, ‘Acaba yapabilir miyim?’ diye sordum. Büyük bir sorumluluk çünkü hem başarıda hem de başarısızlıkta senin adın geçiyor. Bu süreçte normalden çok daha fazlasını vermek gerekiyor çünkü senin liderliğinde bir takım var. Her hareketine, tepkine dikkat etmek zorundasın. Kaptanlık insanı gerçekten olgunlaştırıyor. Ama ben zaten böyle bir insan olduğum için bana bu görevi verdiler. Hiçbir şey değişmeyecek. Sadece her zamankinden daha fazla özveri göstereceğim. Bu görevi bana layık gördükleri için çok onurlu ve gururluyum. Gözde ablamla konuştum. Bana, ‘Zehra’cım kaptanlık verilen değil, alınan bir şeydir. Sen de şimdiye kadar bunları zaten yaptın’ dedi. Bu konuşma sonrası içimde bir şeylerin değiştiğini hissettim.”

Diğer yandan, kendisiyle ilgili espriler hakkında da konuşan başarılı sporcu, “Yapılan esprileri doğal karşılıyorum. Ben farklılıklarımla güzelim. İnsan psikolojisi açısından bunu pek hoş bulmuyorum ama boyumla ve ellerimle ilgili yapılan şakalara da gülüyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.