enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Yunanistan turizminde utandıran görüntüler..

Yunanistan turizminde utandıran görüntüler..
REKLAM ALANI
12.07.2024 19:29
1
A+
A-

Yunanistan’ın Yüzer Platform İskeleyi Kaldırması Tepkilere Yol Açtı

Yunanistan Denizcilik Bakanlığı’nın yüzer platform iskeleyi kaldırma kararı, adaya ulaşan turistleri ciddi bir zorlukla karşı karşıya bıraktı. Gemilerle adaya gelen yerli ve yabancı turistler, karaya çıkmak için boğazlarına kadar suya girmek zorunda kalırken, adadan ayrılmak isteyenler de benzer şekilde suya gömülerek gemilere ulaşmak zorunda kaldılar.

Bu durum, pek çok turistte büyük tepkilere yol açtı. Gemiden inmeyi reddeden korkulu turistler adaya çıkamadı. Bir turist, “İnsanlar sahile ulaşmak için boynuna kadar suda yürümek zorunda kalıyor,” dedi. “Yaşlılar bu durumda zorlanıyor. Birçoğu korkudan gemide kaldı. Sadece yaklaşık 40 kişi indi ve hepsi öfkeli ve hayal kırıklığı içinde geri döndü.”

Turistlerin zor durumda kalmasına neden olan iskele kaldırma kararının gerekçesi henüz açıklanmadı. Ancak bu karar, adaya turizm yoluyla önemli ölçüde gelir sağlayan işletmeler için büyük bir darbe olarak görülüyor.

Turistler, bu sorunun derhal çözülmesini talep ederek yetkililere seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Adanın ekonomisi için hayati önem taşıyan turizm sektörünün korunması amacıyla iskelenin yeniden kurulması veya alternatif bir çözüm bulunması gerekiyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Yetkililerin bu konudaki adımlarını yakından takip ederek turistlerin güvenli ve rahat bir şekilde adaya erişimini sağlamak gerekiyor. Aksi takdirde, Yunanistan’ın turizm sektörü ciddi şekilde zarar görebilir.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.