enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Wattpad ne zaman açılacak? Wattpad neden kapandı?

Wattpad ne zaman açılacak? Wattpad neden kapandı?
REKLAM ALANI
13.08.2024 08:48
8
A+
A-

Wattpad Erişim Engeliyle İlgili Son Durum

Wattpad, 12 Temmuz 2024 tarihli mahkeme kararıyla Türkiye’de erişime kapatıldı. Ankara 10. Sulh Ceza Hakimliği’nin kararıyla erişime kapanan platform için Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), “wattpad.com, 12/07/2024 tarihli ve 2024/6507 D.İş sayılı Ankara 10. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla erişime engellenmiştir.” açıklamasını yaptı.

Wattpad Ne Zaman Açılacak?

Hikaye ve yazıların paylaşıldığı platform Wattpad’ın ne zaman açılacağı henüz belli değil.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Wattpad Nedir?

Wattpad, okuyucu ve yazarların bir araya geldiği, hikayelerin oluşturulduğu ve paylaşıldığı bir dijital platformdur. 2006 yılında kurulan Wattpad, özellikle amatör yazarların eserlerini paylaşabileceği bir ortam sunuyor. Romantizm, bilim kurgu, korku gibi birçok türde hikaye barındıran platform, kullanıcıların hikayelerini bölüm bölüm yayınlayıp okurlardan geri bildirim almalarını da sağlıyor. Bu sayede yazarlar eserlerini geliştirebiliyor ve okur kitlesiyle etkileşime girebiliyor. Popüler hikayelerin kitaplaştırıldığı ve dizi/film haklarının satıldığı Wattpad, amatör yazarlar için fırsat kapısı niteliği taşıyor. Web sitesinin yanı sıra mobil uygulama üzerinden de erişilebilen platform, dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.