enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Vincenzo Montella ile Arda Güler arasında yaşanan olayın perde arkası

Vincenzo Montella ile Arda Güler arasında yaşanan olayın perde arkası
REKLAM ALANI
24.06.2024 12:34
360
A+
A-

Türkiye Milli Takımı’nda Montella-Arda Güler Olayına Bakış

Türkiye Milli Futbol Takımı’nın Almanya’da yapılacak EURO 2024 F Grubu son maçında karşılaşacağı Çekya maçına hazırlanırken, teknik direktör Vincenzo Montella ile oyuncu Arda Güler arasında yaşanan bir olay medyada gündem yarattı.

Arda Gürcistan maçı sonrasında kas ağrısı şikayetiyle milli takım doktoruna başvurdu ve detaylı muayenelerden geçti. Muayeneler sonucunda kas yırtığı olmadığı tespit edildi ve Arda’nın kademeli olarak antrenman yapması gerektiğine karar verildi.

Ancak antrenman sırasında Montella’nın Arda’nın yeleğini alıp başka bir oyuncuya vermesi sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bazı kişiler bu hareketi olumsuz yorumlarken, olayla ilgili yorum yapan SÖZCÜ yazarı Ercan Taner, Montella’nın davranışının antrenmanlarda sıklıkla görüldüğüne dikkat çekti.

Taner, antrenmanlarda teknik direktör ile oyuncular arasında tartışmaların, hatta soyunma odalarında yumruklaşmaların yaşanabileceğini belirterek, “Bunun nedeni antrenmanların medya açık olması. Eğer basın orada değilse, bu olaylar ‘kol kırılır yen içinde kalır’ deyimiyle içeride çözülür” dedi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Taner, Montella’nın hareketini ilk kez antrenman izleyenler için garip görünebileceğini kabul ederken, bu tür olayların antrenmanlarda alışıldık olduğunu vurguladı. “Yeleğin elinden alınış tarzı, antrenman seyretmemiş kişiler tarafından ters bulunabilir, Arda’yı üzmüş olabilir” diyen Taner, “Ama bu hep yapılan bir olaydır” ifadesini kullandı.

Taner’e göre, Arda’nın o anki psikolojik durum nedeniyle Montella’nın hareketini olumsuz karşılayabilmesi anlaşılır. Ancak bu olayın antrenmanlarda yaygın olarak görüldüğüne ve genellikle herhangi bir sorun yaratmadığına dikkat çekti.

Türkiye Milli Takımı’nın Çekya maçına hazırlanırken bu olaya takılmaması gerektiğini vurgulayan Taner, takımın özgüvenli ve belirlenmiş bir hedefle sahaya çıkmasının önemine değindi. “Türkiye’nin son maça kadar şansı var. Bu tür olayların takımın motivasyonunu zedelemesine izin verilmemeli” diyen Taner, milli takımın Çekya maçından galibiyetle ayrılmasının büyük önem taşıdığını belirtti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.