enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Vincenzo Montella, Avusturya’dan intikamını aldı: "O maç kariyerimde kara lekeydi"

Vincenzo Montella, Avusturya’dan intikamını aldı: "O maç kariyerimde kara lekeydi"
REKLAM ALANI
03.07.2024 02:16
2
A+
A-

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024’te Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselmesinin ardından Teknik Direktör Vincenzo Montella, duygularını paylaştı.

Karşılaşmanın ardından konuşan İtalyan teknik adam, futbolcularının verdiği mücadeleye övgüde bulundu. Takımın 2008’deki ruhunu yakaladığını söyleyen Montella, çeyrek finaldeki Hollanda maçıyla ilgili görüşlerini aktardı.

Hazırlık maçında Avusturya’ya 6-1’lik mağlubiyet aldıkları maç için “Kariyerimdeki kara leke” diyen Montella, Türk taraftarların sevgisini hissettiklerini dile getirdi.

Vincenzo Montella’nın maç sonu açıklamaları, şu şekilde:

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“Yoğun bir maçtı ve bu galibiyet çok önemliydi. Takım ruhu, son ana kadar sahada yansıdı. Bu ruh ilk olarak Hırvatistan deplasmanında ortaya çıkmıştı. Futbolcularımız için çok gururluyum. İlk maçlarda takımın ruhunda bazı eksiklikler vardı, ancak bu maçla birlikte o özlenen ruhu yeniden bulduk. 2008 yılındaki galibiyet ruhunun aynısını yakaladık ve bu bizim için çok büyük bir mutluluk.”

SIRADAKİ RAKİP HOLLANDA

“Adım adım ilerliyoruz. Sıradaki rakibimiz Hollanda. Çok güçlü ve aslanlar gibi mücadele eden bir rakip. Zihinsel ve fiziksel olarak hazırlanarak yolumuza devam edeceğiz. Avusturya, duran toplardan gol yemeyen bir takımdı ve biz her iki golü de duran toplardan bulduk. Aynı zamanda gol yeme konusunda da kararlılık gösterdik ve bu başarıyı elde ettiğimiz için mutluyuz.”

EN DİP NOKTAYI GÖRDÜK

“Hazırlık maçında çok eleştirildik. Olumsuz açıdan bakarsak, en düşük noktayı Avusturya maçında yaşadık. Bu maç, benim antrenörlük kariyerimde de önemli bir yer tuttu. Tekrar karşılaşmak istediğim bir rakipti. Antrenörlük hayatımda bir kara leke olarak yazıldı o maç. Elbette bir hazırlık maçıydı, ancak uluslararası seviyede hazırlık maçı demekle geçemiyoruz.”

SEVGİYİ DAİMA HİSSEDİYORUZ

“Türkiye’de bulunmaktan dolayı son derece memnunum. Türkiye’de inanılmaz taraftarlar var. Bu desteği, sevgiyi daima hissediyoruz. Hayallerimize ulaşmak için azimli ve tutkulu bir şekilde çalışmak zorundayız. Bu akşam da bunu başardık. Hollanda’ya karşı da aynı şekilde mücadele edeceğiz.”

ÇOK FAZLA BASKI VARDI

“Duygularımızı kontrol etmek zorundayız. Önceki maçlarda üzerimizde çok fazla baskı vardı. Bu durum, işimizi zorlaştırdı. Bugün daha az baskı vardı. Sahada nasıl oynadığımızdan ziyade doğru stratejiyi uygulamamız gerekiyordu.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.