enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Uruguay Kolombiya maçının ardından ortalık karıştı! Nunez yumruk yumruğa kavga etti…

Uruguay Kolombiya maçının ardından ortalık karıştı! Nunez yumruk yumruğa kavga etti…
REKLAM ALANI
11.07.2024 10:09
0
A+
A-

Kolombiya ve Uruguay Maçı Sonrası Tribünlerde Kaos

Giriş

Kolombiya’nın 1-0 galibiyetiyle final biletini aldığı kıyasıya müsabakanın ardından tribünlerde korkunç olaylar yaşandı, bu olaylara futbolcular da dahil oldu. Maçın 39. dakikasında Jefferson Lerma’nın golüyle öne geçen Kolombiya, adını Arjantin’in yanına finale yazdırdı. Ancak zafer kutlamaları, tribünlerde patlak veren şiddetli kavgalarla gölgelendi.

Urugaylı Oyuncuların Tribünlere Dalışı

Kolombiyalı taraftarların bulunduğu tribün, Urugaylı futbolcuların da net olarak görüldüğü bir anda kargaşaya sürüklendi. Liverpool’un yıldızı Uruguaylı golcü Nunez ve takım arkadaşları şaşırtıcı bir şekilde tribünlere girerek Kolombiyalı seyircilerle yumruk yumruğa kavgaya tutuştu. Kavganın en dikkat çekici anlarından biri, Kolombiyalı bir taraftarın Nunez’in kafasına yumruk attığı an oldu.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Stadyumda Panik ve Kaos

Kavga, tribünleri hızla bir savaş alanına dönüştürdü ve stadyumda panik ve kaos yaşanmasına neden oldu. Durumun kontrol altına alınması için polis müdahale ederek taraftarların stadyumu derhal terk etmeleri konusunda anonslar yaptı. Ancak bazı taraftarlar stadyumda kalmaya devam etti.

Maç Sonrası Gerginlik

Maçtan sonra yaklaşık 100 Uruguaylı taraftar ve federasyon personeli sahada 20 dakikadan fazla bekledi. Kolombiyalı taraftarlar ise galibiyetlerini kutlamak için sahaya indi. Gerginlik havada asılı kaldı ve iki takım arasında yaşanan düşmanlık, iki ülke arasındaki uzun süredir devam eden rekabeti daha da alevlendirdi.

Soruşturma ve Sonuçlar

Yetkililer, olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı ve suçlulara karşı sert yaptırımlar uygulanması bekleniyor. Kamuoyunda şok yaratan bu olay, futbolun etik değerleri ve spor ruhuna ilişkin ciddi soruları gündeme getirdi. Futbolun, şiddet ve nefrete dönüşmemesi gereken birleştirici bir güç olması gerektiği vurgulandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.