enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Türk Telekom Basketbol’un yeni sağlık sponsoru Liv Hospital

Türk Telekom Basketbol’un yeni sağlık sponsoru Liv Hospital
REKLAM ALANI
14.08.2024 18:33
2
A+
A-

Başlık: Türk Telekom Basketbol Takımı’nın Sağlık Sponsoru Liv Hospital Ankara Oldu

Giriş:

Türk Telekom Basketbol Takımı, 2024-2025 sezonu için sağlık sponsoru olarak Liv Hospital Ankara ile anlaştı.

İmza Töreninden Ayrıntılar:

YAZI ARASI REKLAM ALANI

İmza töreni Liv Hospital Ankara’da gerçekleşti. Tören, Türk Telekom Basketbol Kulübü Başkanı Savtekin Şentürk, Liv Hospital Ankara Genel Müdürü Nazlıhan Altun ve Genel Müdür Yardımcısı Seda Kuru, takımın baş antrenörü Erdem Can ve genel menajeri Önder Külçebaş’ın katılımıyla gerçekleşti.

Anlaşmanın Kapsamı:

Anlaşma gereği, Liv Hospital Ankara, Türk Telekom Basketbol Takımı’nın sağlık hizmetlerini sağlayacak.

Başkan Şentürk’ün Açıklaması:

“Ankara’nın basketbol şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Takımımızın başarıya ulaşmasında sağlığın çok önemli olduğuna inanıyoruz. Liv Hospital Ankara ile yaptığımız bu anlaşma, bizi bu yolda daha da güçlendirecek.”

Genel Müdür Altun’un Açıklaması:

“Basketbol gibi heyecan verici bir spor dalında, Türk Telekom gibi başarılı bir takıma sponsor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Kulübe sırtlarını yasladıkları için teşekkür ediyoruz. Sağlık desteğimizle başarılarına katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz.”

Türk Telekom’un Rolü:

Ankara’nın Süper Lig ve Eurocup’ta mücadele eden tek basketbol takımı olan Türk Telekom, altyapı yatırımları ve gençlere yönelik çalışmalarıyla Türk basketboluna katkı sağlıyor.

Hedefler:

Liv Hospital Ankara’nın desteğiyle Türk Telekom Basketbol Takımı, bu sezon başarı hedeflerine daha da yaklaşmayı amaçlıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.