enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

TransAnatolia Rally Raid  2.200 km sürecek

TransAnatolia Rally Raid  2.200 km sürecek
REKLAM ALANI
16.08.2024 14:05
5
A+
A-

Başlık: TransAnatolia Rally: Doğa, Macera ve Spor Ayrılmaz Bir Bütünde

Giriş:

TransAnatolia, doğa, macerayı ve sporu tek bir yarış hedefinde bir araya getiren bir etkinlik. Bugüne kadar 27 farklı ülkeden 1000’den fazla yarışmacının katıldığı ve Türkiye’nin muhteşem coğrafyasını keşfetme şansı bulduğu yarış, 14. kez geri dönmeye hazırlanıyor.

Yarış Detayları:

YAZI ARASI REKLAM ALANI

31 Ağustos’ta Mersin’den start alacak yarış, İçel, Karaman, Konya, Niğde, Adana, Kayseri, Yozgat, Sivas, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Muş ve Bitlis’ten geçerek 7 Eylül’de Van’da sona erecek. 2.200 kilometrelik parkur, Türkiye’nin çeşitli coğrafyalarından ve değişken iklim koşullarından geçerek katılımcılara zorlu bir deneyim sunacak.

Uluslararası Katılım:

Bu yıl TransAnatolia’da Türk katılımcıların yanı sıra İtalya, İsviçre, Romanya, Andorra, Fransa, Hollanda, Almanya, İspanya, Japonya ve İngiltere’den yarışçılar da yer alacak.

Önemli Fabrika Takımları:

Motorsport dünyasının önde gelen fabrika takımları Yamaha, Sherco ve Ducati de TransAnatolia 2024’te yarışacak. Ayrıca SSV kategorisinde Japonya ve İngiltere’den katılımlar da bulunacak.

Geçtiğimiz Yılın Kazananları:

Geçtiğimiz yıl TransAnaotolia’da podyuma çıkan Pol Tarres Roca ve Alessandro Botturi, bu yıl da yarışta yerlerini alacaklar.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.