enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Trabzonspor’un yeni transferi ilk antrenmanlarına çıktı

Trabzonspor’un yeni transferi ilk antrenmanlarına çıktı
REKLAM ALANI
26.06.2024 00:29
1
A+
A-

Trabzonspor Yeni Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor

Trabzonspor, yeni futbol sezonuna hazırlanmak için akşam saatlerinde bir antrenman gerçekleştirdi. Kulübün son transferleri Borna Barisic ve John Lundstram, imza töreninin ardından ilk antrenmanlarına katıldı.

Yoğun bir transfer dönemi geçiren Trabzonspor, şu ana kadar beş yeni oyuncuyla anlaşma sağladı. Takım, yeni sezon hazırlıklarına akşam antrenmanıyla devam etti. Teknik Direktör Abdullah Avcı önderliğinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanın ilk kısmı, dinamik ısınma ve koordinasyon çalışmalarından oluştu.

Pas çalışmaları ve 5’e 2 oyununun ardından antrenman geniş alanda oynanan bir oyunla sona erdi. Antrenmanda milli takımlarda görev yapan oyuncular yer almadı. Borna Barisic ve John Lundstram ise imza törenlerinin ardından ilk antrenmanlarına çıktılar.

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Takım, sezon öncesi hazırlıklarını tamamlamak için hem Türkiye’de hem de yurt dışında bir dizi hazırlık maçı oynayacak.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Trabzonspor, geçen sezon Türkiye Süper Ligi’ni şampiyon tamamlamıştı. Takım, yeni sezonda da ligi kazanma ve uluslararası kupalarda başarılı olma hedefiyle mücadele edecek.

Borno Barisic, Hırvatistan Milli Takımı’nın düzenli bir oyuncusu ve sol bek pozisyonunda görev yapıyor. John Lundstram ise İskoçya Milli Takımı’nın bir üyesi ve orta saha pozisyonunda oynayabiliyor.

Trabzonspor’un yeni transferleri, takımın kadrosunu güçlendirmesi ve başarı hedeflerine ulaşmasına yardımcı olması bekleniyor. Kulüp, yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa kupalarında iddialı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Takım, hazırlık dönemini verimli bir şekilde değerlendirmek ve yeni sezon için en iyi şekilde hazırlanmak için çalışıyor. Trabzonspor, taraftarlarının desteğiyle başarılı bir sezon geçirmek ve yeni kupalar kazanmak istiyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.