enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Trabzonspor, Ozan Tufan’ın maliyetini KAP’a bildirdi! İşte anlaşmanın detayları…

Trabzonspor, Ozan Tufan’ın maliyetini KAP’a bildirdi! İşte anlaşmanın detayları…
REKLAM ALANI
27.06.2024 14:31
3
A+
A-

Transfer Konusu: Ozan Tufan’ın Hull City’ye Transferi

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayınladığı açıklamada, Ozan Tufan’ın transferi konusunda Hull City ile anlaşmaya varıldığını duyurdu. Açıklamada, Hull City’ye sözleşme fesih bedeli olarak 2 milyon Euro’luk bir ödeme yapılacağı belirtildi.

Taraflar ayrıca Ozan Tufan ile 3+1 yıllık bir sözleşme imzalandı. Sözleşmeye göre, oyuncuya 2024-2025 sezonunda 46 milyon 37 bin 500 TL, 2025-2026 sezonunda 51 milyon 75 bin TL, 2026-2027 sezonunda 56 milyon 112 bin 500 TL garanti ücret ödenecek. Kulübün opsiyon hakkını kullanması durumunda, 2027-2028 sezonunda oyuncuya 61 milyon 150 bin TL garanti ücret verilecek.

Açıklamada ayrıca menajerlik hizmet bedeli olarak futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının yüzde 4,8’i oranında bir ödeme yapılacağı kaydedildi.

Ozan Tufan, Hull City’ye transfer olarak kariyerinde yeni bir sayfa açıyor. Trabzonspor’da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Tufan, Premier Lig’de de yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Premier Lig’in son sıralarında yer alan Hull City, Tufan’ın deneyimi ve kalitesinden faydalanarak ligde kalma mücadelesinde güç kazanmayı hedefliyor. Tufan’ın Türkiye Milli Takımı’nda da görev yapan önemli bir oyuncu olması, Hull City’nin uluslararası görünürlüğünü artıracaktır.

Ozan Tufan’ın Hull City’ye transferi, hem oyuncu hem de kulüp için önemli bir adım. Tufan, Premier Lig’de kendini kanıtlama şansı elde ederken, Hull City de yetenekli bir orta saha oyuncusu kazanmış oluyor. Transferin her iki taraf için de başarılı geçmesi bekleniyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.