enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Trabzonspor Nwakaeme transferini KAP’a bildirdi

Trabzonspor Nwakaeme transferini KAP’a bildirdi
REKLAM ALANI
30.06.2024 22:28
2
A+
A-

Trabzonspor’un Yeni Transferi Anthony Nwakaeme

Türkiye Süper Lig ekibi Trabzonspor, yeni transferi Anthony Nwakaeme’nin sözleşme detaylarını Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Trabzonspor, Anthony Nwakaeme ile 2 yıllık bir anlaşmaya vardığını duyurdu.

Nijeryalı yıldız oyuncu Nwakaeme, sözleşme kapsamında her bir sezon için 1.575.000 avro garanti ücret ve 500.000 avro da imza parası alacak. Ayrıca futbolcuya, kendisine ödenecek brüt ücret tutarının %2,9’u oranında menajerlik ücreti ödenecek.

Trabzonspor Kulübü açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Anthony Nnaduzor Nwakaeme ile 2 yıllık anlaşma sağlamıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya her bir sezon için 1.575.000 avro garanti ücret ve 500.000 avro imza ücreti ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %2,9’u oranında ödeme yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.”

Nwakaeme’den Transfer Açıklaması

Trabzonspor ile sözleşme imzaladıktan sonra açıklamalarda bulunan Nwakaeme, kulübe dönmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Nwakaeme, “Bugün çok heyecanlıyım çünkü tam 2 yıl sonra tekrar Trabzon’da, Trabzonspor’dayım. Kısa bir ayrılık yaşadık ancak taraftarlarımız, sanki hiç ayrılmamışım, hala burada oynuyormuşum gibi sosyal medya üzerinden sevgilerini hiç eksik etmediler. Bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burası benim alıştığım yer, bildiğim yer. Çünkü bu kulübün neye ne kadar önem verdiğini, nasıl bir kulüp olduğunu çok iyi biliyorum. Trabzonspor, oynadığı her maçı kazanmak isteyen bir kulüp ve taraftarlarımızın da bu yönde beklentileri var. Ben de burada elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım.”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Trabzonspor’daki Başarıları

2018-2022 yılları arasında Trabzonspor forması giyen 35 yaşındaki Nwakaeme, 145 maçta 47 gol atıp 35 de asist yaptı. Nwakaeme, Trabzonspor ile Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı. Nwakaeme’nin dönüşüyle Trabzonspor, yeni sezonda daha da güçlenmeyi hedefliyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.