enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2349
EURO
37,0690
ALTIN
3.014,41
BIST
8.885,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR | Maçta ilk düdük geldi

TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR | Maçta ilk düdük geldi
19.10.2024 16:21
6
A+
A-

Süper Lig’de bu sezon hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından Başakşehir’i konuk ediyor. Ligde oynadığı 7 maçta 1 galibiyet ve 6 beraberlik alan Bordo-Mavililer, yenilgi yüzü görmese de futboluyla taraftarlarını mutlu etmiyor. Mücadeleyi Zorbay Küçük yönetirken, yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Osman Gökhan Bilir üstleniyor.

TRABZONSPOR 0 – 0 BAŞAKŞEHİR (İlk yarı oynanıyor)

TRABZONSPOR – BAŞAKŞEHİR 11’LERİ

Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Lundstram, Mendy, Eren, Okay, Ozan, Visca, Cham, Dragus, Banza
Başakşehir: Muhammed, Ömer Ali, Duarte, Ba, Opoku, Berat, Crespo, Kemen, Deniz, Serdar, Piatek

Trabzonspor için bu karşılaşmayı en az 3 puan kadar değerli kılan bir detay daha var. Abdullah Avcı’nın ayrılığı sonrası Bordo-Mavili kulüpte 5. kez göreve gelen Şenol Güneş, teknik direktörlük kariyerindeki 1000. mücadelesine çıktı. Bugüne kadar çıktığı 999 karşılaşmada 519 galibiyet, 245 beraberlik, 235 mağlubiyet alan 72 yaşındaki tecrübeli teknik adam, Türkiye’de 1000 maça ulaşan ilk teknik direktör olarak adını tarihe kazıdı.

Şenol Güneş’in En Büyük Başarısı Dünya Üçüncülüğü

Kariyerinde iki Süper Lig, iki Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa bulunan Şenol Güneş, A Milli Takım’ın başında ise 2002 Dünya Kupası’nda üçüncülük sevinci yaşayarak en büyük başarısına imza atmıştı. Futbolculuk kariyerine 1987’de Trabzonspor formasıyla veda eden başarılı teknik adam, 1988’de yardımcı antrenör olarak göreve geldiği bordomavili ekipte 1993’te ise birinci hocalık koltuğuna geçmişti. Şimdiye kadar 7 farklı takım çalıştıran tecrübeli teknik direktör için bugünkü mücadele öncesi stadyumda özel etkinliklerle bir kutlama yapılacağı öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.