enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2593
EURO
37,1285
ALTIN
3.013,34
BIST
8.762,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR 11’LERİ BELLİ OLDU | Şenol Güneş tarih yazacak

TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR 11’LERİ BELLİ OLDU | Şenol Güneş tarih yazacak
19.10.2024 15:25
7
A+
A-

Trabzonspor-Başakşehir Maçı

Trabzonspor, Milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından Başakşehir’i konuk ediyor. Ligde 7 maçta sadece 1 galibiyet ve 6 beraberlik alabilen Trabzonspor, henüz yenilgi yüzü görmedi ancak futboluyla taraftarlarını tatmin edemiyor.

Maçın Hakemleri

Mücadeleyi Zorbay Küçük yönetirken, yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Osman Gökhan Bilir üstlenecek.

11’ler

Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Lundstram, Mendy, Eren, Okay, Ozan, Visca, Cham, Dragus, Banza

Başakşehir: Muhammed, Ömer Ali, Duarte, Ba, Opoku, Berat, Crespo, Kemen, Deniz, Serdar, Piatek

Şenol Güneş Tarih Yazacak

Trabzonspor için bu maç, 3 puandan daha değerli. Çünkü Abdullah Avcı’nın ayrılığının ardından 5. kez Bordo-Mavililerde göreve gelen Şenol Güneş, teknik direktörlük kariyerindeki 1000. maçına çıkacak. Bugüne kadar 999 maça çıkan 72 yaşındaki tecrübeli teknik adam, Türkiye’de 1000 maça ulaşan ilk teknik direktör olarak tarihe geçecek.

Kariyerindeki Başarıları

Şenol Güneş, kariyerinde iki Süper Lig, iki Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa şampiyonluğu kazandı. Milli Takım ile 2002 Dünya Kupası’nda üçüncü olarak en büyük başarısına ulaştı. 1987’de Trabzonspor’da futbolculuk kariyerine veda eden Güneş, 1988’de yardımcı antrenör olarak bordo-mavililerde göreve gelmiş ve 1993’te birinci takım teknik direktörü olmuştu. Bugünkü maç öncesi stadyumda Güneş için bir kutlama yapılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.