enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Tes-İş Sendika üyelerine dijital özlük hakları ve yeni toplu sözleşme eğitimi verildi

Tes-İş Sendika üyelerine dijital özlük hakları ve yeni toplu sözleşme eğitimi verildi
REKLAM ALANI
31.07.2024 15:21
1
A+
A-

Başlık: YEDAŞ Sendika Temsilcilerine Dijital Özlük Ekranları ve Yeni Toplu Sözleşme Eğitimi

Giriş: TES-İş Sendika Şube Başkanlığı ve YEDAŞ İnsan Kaynakları, YEDAŞ sendika temsilcilerine özel bir eğitim düzenledi. Eğitimde, yeni hayata geçirilen dijital özlük ekranları ve yeni toplu sözleşme hakkında bilgi verildi.

Toplu Sözleşme Hakkında: YEDAŞ, Ocak ayında 1010 saha çalışanını kapsayan ve iki yıl geçerli olacak bir toplu işletme sözleşmesi imzaladı. Sözleşme, çalışanların taleplerini ve beklentilerini göz önünde bulunduruyor.

Eğitimdeki Konular: Eğitimde, çalışanların hakları ve bu haklardan nasıl yararlanabilecekleri hakkında bilgi verildi. Aynı zamanda dijitalleşme kapsamında çalışanların özlük ekranlarına erişebilecekleri dijital sistemler tanıtıldı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Dijital Özlük Ekranları: Çalışanlar, dijital bir insan kaynakları ekranı sayesinde bordro işlemlerini, yıllık izinlerini ve fazla mesai süreçlerini takip edebilecekler.

YEDAŞ İnsan Kaynakları Koordinatörü’nün Açıklaması: YEDAŞ İnsan Kaynakları Koordinatörü Serkan Aydın, sözleşme ve eğitimler hakkında şunları söyledi:

“Çalışanlarımız bizim için değerlidir. Adil ve şeffaf olma çabası içindeyiz. Tes-İş ile imzaladığımız sözleşme bu gayetimizi tesciller. Dijitalleşmeye önem verdik ve geliştirmelerimiz çalışanlarımızın hayatını kolaylaştırdı. Çeşitli dijital düzenlemelerle çalışanlarımız haklarını kolayca takip edebiliyor. Saha çalışanlarımızın teknik konularını da göz önünde bulundurarak çözüm önerileri geliştirdik. E-posta erişimini kolaylaştırdık. Çalışanlarımızın ihtiyaçları için sıkça sorulan sorular oluşturuyoruz ve QR kod uygulaması üzerinde çalışıyoruz. Çalışanlarımızın memnuniyeti ve motivasyonu önceliğimizdir.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.