enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

TEM Otoyolu’nda zincirleme kaza: Yaralılar var

TEM Otoyolu’nda zincirleme kaza: Yaralılar var
REKLAM ALANI
26.06.2024 04:50
0
A+
A-

TEM Otoyolu’nda Zincirleme Kaza

Ankara istikametinde TEM Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme bir trafik kazası, trafikte ciddi aksamalara neden oldu. Kazanın ilk ihbarı saat 16:45 civarında alındı ve çok sayıda aracın karıştığı olayda maalesef yaralanmalar meydana geldi.

Olay yerine hızla intikal eden itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, yaralıların kurtarılması ve trafik akışının sağlanması için çalışmalarını sürdürüyor. İtfaiye ekipleri, araçlarda mahsur kalan kişileri tahliye ederken, polis ekipleri ise kaza alanının güvenliğini sağlıyor ve trafik akışını yönlendiriyor. Sağlık ekipleri de yaralıların ilk müdahalelerini gerçekleştiriyor ve ihtiyaç duymaları halinde onları en yakın sağlık kuruluşuna naklediyor.

Trafik polisinin yaptığı ilk incelemelere göre, kazaya aşırı hız, dikkatsizlik ve olumsuz hava koşulları gibi faktörlerin yol açtığı tahmin ediliyor. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu’nun Ankara istikameti, trafik akışına geçici olarak kapatıldı. Yetkililer, sürücüleri alternatif güzergahlar kullanmaya davet ediyor.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. Polis ekipleri, kazanın kesin nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Yaralıların sağlık durumları hakkında henüz net bir bilgi bulunmazken, kazada can kaybı olmadığı öğrenildi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

TEM Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kaza, sürücülere bir kez daha trafik kurallarına uymanın ve dikkatli bir şekilde araç kullanmanın önemini hatırlattı. Yetkililer, sürücüleri hız limitlerine uymaya, dikkat dağıtıcı unsurlardan kaçınmaya ve olumsuz hava koşullarında araç kullanırken ekstra önlem almaya davet etti.

Kazanın mağdurlarına ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.