enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0778
EURO
38,0489
ALTIN
2.833,75
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

“Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” yeni sezon ilk bölüm tekrarıyla ekrana geliyor…

“Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” yeni sezon ilk bölüm tekrarıyla ekrana geliyor…
REKLAM ALANI
19.09.2024 17:56
2
A+
A-

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu

15. Bölüm Özeti

Umut, Harun ve Alev’in hukuk bürosunda adalet mücadelesi kaldığı yerden devam ediyor. Umut, “kahraman avukat” olarak bilinmeye başlıyor. İstanbul’a yerleşen suç baronu Marko Karaormanlı’nın peşine düşen Umut, kara para aklama davasıyla Fecir Emirkıran’ın da içinde olduğu suç örgütüne meydan okuyor. Bu sırada Alev’le kurdukları yuva, bir kız çocuğunun müjdesiyle neşe sarılıyor.

Bünyamin Emirkıran’ın tutuklanmasıyla Fecir, eski gücünü geri kazanmak için bir futbol kulübü satın alıyor. Hem kamuoyuna sevilen biri oluyor hem de kara para aklamayı kulüp üzerinden yürütüyor. Marko Karaormanlı’yla birlikte büyük bir örgüte liderlik ediyorlar.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Harun Yakar, Umut’un davayla birlikte sahalara dönüyor. Karaormanlı davasındaki önemli bir tanık, Harun’un eski bir arkadaşı. Tanığı ikna etmeye giden Harun, Güneş’le beklenmedik bir yola giriyor. Harun için umut ışığı yeniden doğuyor.

Umut, adalet mücadelesini sürdürürken Fecir Emirkıran’la çetin bir savaşa giriyor. Bu savaştan kim galip çıkacak? Haklılar mı, güçlüler mi?

Kanal D‘de ekranda olacak “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinde Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Yüsra Geyik, Hande Doğandemir, Bülent Seyran gibi usta oyuncular rol alıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.