enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Tarzıyla gündem oldu! MasterChef 2024 yarışmacısı Talat kimdir? Talat Savaşken nereli?

Tarzıyla gündem oldu! MasterChef 2024 yarışmacısı Talat kimdir? Talat Savaşken nereli?
REKLAM ALANI
09.07.2024 23:03
0
A+
A-

TV8’de MasterChef’te Düellolar ve MasterChef Talat Savaşken

TV8’in popüler yemek yarışması MasterChef’te düellolar son hız devam ediyor. Düellolar sonrasında yarışmanın ana kadrosu belli olacak. Yarışmacılar kıyasıya mücadele ediyor ve Talat Savaşken’in yarışmayı kazanıp kazanmayacağı merak konusu.

Ordulu olan Talat Savaşken, altı yaşına kadar Avusturya’da yaşamış. Sonrasında 15 sene Gaziantep’te ikamet etmiş. Üniversitede ekonomi okurken Çin’e giden Savaşken, daha sonra İngiltere’ye geçmiş. Burada bulaşıkçı olarak başladığı bir işte şefliğe kadar yükselmiş.

MasterChef Türkiye’ye katılan 31 yaşındaki Talat Savaşken, kendine özgü yemekleriyle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz haftalarda yarıştığı düelloda rakiplerini geride bırakan Savaşken, ana kadroya kalma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Diğer yarışmacılar da MasterChef’te başarılı olmak için ellerinden geleni yapıyor. Yarışma, yemek yapmaktan tutkuyla beslenen yetenekli bireylerin hünerlerini sergiledikleri bir platform sunuyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

MasterChef’in jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya, yarışmacıları yakından takip ediyor. Jüri üyelerinin yorumları ve tavsiyeleri, yarışmacıların gelişimleri için büyük önem taşıyor.

Yarışmanın finalinde birinci olan kişi, MasterChef unvanının yanı sıra büyük bir ödülün de sahibi olacak. MasterChef Türkiye, yemek pişirme tutkusu olanlar için bir hayal olmaktan çıkıp bir gerçekliğe dönüşüyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.