enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

SÖZCÜ 18 yaşında

SÖZCÜ 18 yaşında
REKLAM ALANI
27.06.2024 05:09
9
A+
A-

Sözcü: 17 Yıllık Namus Sözünü Tutmanın Gururu

17 yıl önce, “Sözümüz namusumuzdur” diyerek yayın hayatına başlayan Sözcü, Türk halkına verdiği söze sadık kalarak bugünlere ulaştı. Atatürk’ün izinden ayrılmama, halkın ve haklının yanında durma, laik, demokratik ve çağdaş bir Türkiye’den yana olma sözünü tüm engellemelere rağmen yerine getirdi.

Okurlarının desteğiyle zirveden hiç inmeyen Sözcü, manşetleri ve haberleriyle iktidarı sürekli uyardı. Baskılara boyun eğmeyerek manşetlerinin haklılığını defalarca ispatladı. Patronu Burak Akbay’ın ve okuyucuların desteğiyle büyüyen Sözcü, 10 yıl önce Korkusuz Gazetesi ve geçen yıl Sözcü TV ile birlikte bir medya grubu haline geldi.

Sözcü Medya Grubu, “Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan ve Tek Devlet” ilkesiyle, laik, demokratik ve hukuk devleti ilkelerine bağlı yayıncılığına devam edecek. Okurlarını, Sözcü’yü okumaya ve izlemeye devam etmeye çağırıyor.

Sözcü’nün Yolculuğu

27 Haziran 2007’de yayımlanan ilk sayısıyla Sözcü, Türk basınına farklı bir bakış açısı getirdi. Okurlarına doğru, tarafsız ve cesur habercilik sundu. Yıllar içinde manşetleri, sorgulayıcı haberleri ve baskılara karşı gösterdiği direnciyle Türk halkının güvenini kazandı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Sözcü, sadece bir gazete olmaktan öte, bir hareket haline geldi. Türk halkının sesi olmayı, yolsuzluklarla mücadele etmeyi, gerçekleri ortaya çıkarmayı misyon edindi. Ülkenin dört bir yanındaki okurlarıyla kurduğu güçlü bağ, Sözcü’nün en büyük gücü oldu.

Türk Basınının Gururu

Sözcü Medya Grubu, özgür basının gururu olmaya devam ediyor. Korkusuz Gazetesi ve Sözcü TV ile birlikte halkın haber alma hakkını savunuyor. Laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti idealine sıkı sıkıya bağlı.

Sözcü, Türk halkının yanındadır ve olmaya devam edecektir. Halkın sesi olmayı, ülkenin geleceği için cesurca habercilik yapmayı taahhüt ediyor. Okurlarından da desteğini ve güvenini bekliyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.