enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Son dakika haberi: Gabriel Sara için İngiltere’den çarpıcı yorum

Son dakika haberi: Gabriel Sara için İngiltere’den çarpıcı yorum
REKLAM ALANI
05.08.2024 14:58
3
A+
A-

Gabriel Sara: Galatasaray’ın Yeni Transferi

Norwich’in bölgesel spor medyası Pink Un’un editörü Paddy Davitt, Galatasaray’ın yeni transferi Gabriel Sara hakkında görüşlerini paylaştı.

Davitt, “8 veya 10 numarada oynayabilen hücuma dönük bir orta saha oyuncusu. Geçen yıl Norwich’te bir süre 6 numarada denendi. İstatistikleri hücum yeteneklerini gösteriyor. 46 maçta 25 gol katkısı yaptı ve Norwich’in en etkili hücumcularından biriydi. Taraftarlar, Rotherham karşısında attığı muhteşem voleyi sezonun golü olarak görüyor.”

“Ceza sahası içinde ve çevresinde topla buluşması gereken bir oyuncu. Duran toplar ve ara paslarla fırsatlar yaratıyor. Sol ayağı çok iyi ve iyi bir bitirici. En büyük eksiği ise daha derinde oynaması gerektiğinde savunma becerileri. Geriye dönüp müdahalelerde bulunmak onun doğasında yok. Ayrıca sahada hızlı değil ve patlayıcı bir temposu yok.”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“Sara’nın hayatı ailesi ve iki köpeği etrafında dönüyor. Norwich’in eski sportif direktörü Stuart Webber, Sara’nın köpekleri onunla birleştiğinde farklı bir oyuncu ve kişi haline geldiğini söyledi. ‘Köpekleri gelene kadar İngiltere’ye alışamadı. Köpekleri geldikten sonra bir gecede farklı bir karaktere dönüştü. Hiçbir veri bize böyle bir bilgi sunamazdı. Bu çok insani bir taraf.'”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.