enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9815
EURO
38,0041
ALTIN
2.833,34
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’nin ilişkileri kazan kazan esasına dayanıyor

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’nin ilişkileri kazan kazan esasına dayanıyor
REKLAM ALANI
31.08.2024 16:23
3
A+
A-

Başlık: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Deniz Harp Okulu Mezuniyet Töreni Açıklamaları

Paragraf 1:

Bu yıl, Kara Harp Okulu’nda bir kız öğrencinin birinci olması bizi gururlandırdı. Bugün, Deniz Harp Okulu’nda da bir kız öğrenci birinci oldu. Hava Harp Okulu’nda da birincilik muhtemelen bir kız öğrenciye gidecek. Zafer Bayramı’nı kutladığımız dünün ardından, bugün siz bahriyelilerimizin mezuniyet sevincine ortak oluyoruz. Deniz Harp Okulu’muzdan toplam 427 aslan parçasını mezun ediyoruz.

Paragraf 2:

YAZI ARASI REKLAM ALANI

251 yıllık köklü bir kurumun mensubu olmanın ne kadar onur verici olduğunu asla unutmamalısınız. Bahriyeli olmanın ve bu güzide eğitim kurumunda öğrenim görmenin ciddi sorumlulukları olduğunu daima aklınızda bulundurun. Askerlik mesleğinde edindiğiniz bilgi, disiplin ve beceriler, her zaman değerli olacaktır. Gerekirse, kahraman atalarımız gibi anadan, yârdan ve serden geçerek şehadete yürümekten çekinmeyeceksiniz. Türkiye’yi yüceltmek ve Mavi Vatan’daki haklarımızı korumak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaksınız.

Paragraf 3:

O ak üniformayı, yaşamınız boyunca hiçbir lekeyle kirletmeyeceksiniz. Bu kararlılığınızı ve yiğitliğinizi, karşımdaki tabloda görüyorum. Hiçbir güç sizi vatanınızdan koparamayacak. Ay yıldızlı bayrağımız, nazlı nazlı dalgalanmaya devam edecek. Türkiye, mazlumların ve mağdurların hamisi olarak ilelebet ayakta duracak. Türk milleti, yüzyıllar boyunca tarihe yön vermeye devam edecektir.

Paragraf 4:

Dünyanın hayranlık duyduğu bir orduya sahibiz. Bununla her zaman gurur duyuyorum. Silahlı kuvvetlerimizi güçlendirmek için aralıksız çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta, çeşitli deniz platformlarını hizmete aldık. Hızır Reis denizaltımıza bayrak çektik. Yeni tip denizaltı projemizi adım adım hayata geçiriyoruz. Uçak gemimizle ilgili görüşmelerimiz sürüyor. Hızır Reis Denizaltımızı 2025, Murat Reis Denizaltımızı 2026 yılında hizmetinize sunmayı planlıyoruz. Geriye kalan 3 denizaltımızı da 2029’a kadar tamamlayacağız.

Paragraf 5:

Bazıları Mavi Vatan’ı ‘masal’ olarak görebilir, bazıları da Türkiye’yi macera aramakla suçlayabilir. Geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da Türkiye’nin mücadelesinden rahatsızlık duyanlar olabilir. Ancak biz bunların hiçbirine kulak asmayacağız.

Paragraf 6:

Türkiye’nin Irak’ta ve Suriye’de ne işi var demek, tarihimize büyük bir haksızlık olur. Türkiye, yalnızca Batı’ya yönelerek hedeflerine ulaşamaz. Biz, Avrupa Birliği ile Şanghay İşbirliği Örgütü arasında tercih yapmak zorunda değiliz. Doğudaki ilişkilerimizi güçlendirirken, batıdaki köklü iş birliğimizi de geliştirmenin yollarını arayacağız.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.