enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

SON DAKİKA: Bloomberg’den yeni skandal! Türkiye’de ‘iç karışıklık’ planı! Sosyal medyada tepki yağdı…

SON DAKİKA: Bloomberg’den yeni skandal! Türkiye’de ‘iç karışıklık’ planı! Sosyal medyada tepki yağdı…
REKLAM ALANI
16.08.2024 14:22
5
A+
A-

Başlık: Bloomberg’den Türkiye’ye Tehlikeli İddialar

Gövde:

Bloomberg haber kuruluşu, sakin günler geçiren Türkiye’nin, iç karışıklık çıkma riskinin en yüksek olduğu ülke olduğunu iddia eden bir grafik yayınladı.

Grafiğe göre Türkiye, Ukrayna ile savaşı nedeniyle yaptırımlara maruz kalan Rusya’dan bile daha yüksek bir riskle karşı karşıya.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Ancak dikkat çekici olan nokta, savaş içindeki ülkeler ve siyasi karışıklık yaşayan Avrupa ülkelerinin, Türkiye’den daha düşük riskli olarak gösterilmesi.

Bloomberg’in iddiası, Türkiye’nin ekonomisinin düzelmeye başladığı ve kutuplaşmanın azaldığı bir dönemde ortaya atıldı. Bu nedenle, Bloomberg’in bu iddiası manidar bulundu.

Sosyal Medya Tepkileri:

Bloomberg’in iddiası, sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Kullanıcılar, Türkiye’nin iç karışıklık çıkarmayacak bir sağduyuya sahip olduğunu vurguladılar. Bazıları ise bunun Türkiye’de iç çatışma çıkarma planının bir parçası olabileceğini öne sürdü.

Sonuç:

Bloomberg’in Türkiye hakkında yaptığı iddialar, gerçeklerden uzak ve Türkiye’de iç karışıklık çıkarma planının bir parçası olabileceğine dair şüpheleri artırıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.