enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Sınıf arkadaşını öldüren liseliye 24 yıl hapis talebi

Sınıf arkadaşını öldüren liseliye 24 yıl hapis talebi
REKLAM ALANI
10.08.2024 14:42
7
A+
A-

Ankara’da 13 Şubat 2024’te Selçuklu Mahallesi İbni Sina Caddesi parkında lise öğrencileri Hüseyin Ünal ve Eray Nurullah D. tartışmaya tutuştu. Tartışma sırasında Eray Nurullah D., yanında getirdiği bıçakla Ünal’ı kalbinden ve bacağından yaraladı. Hastaneye kaldırılan Ünal, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı. Şüpheli Eray Nurullah D. gözaltına alındı, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. Başsavcılık, Eray Nurullah D. hakkında “tasarlayarak çocuğa karşı kasten öldürme” suçundan 24 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.

Eray Nurullah D., iddianamede verdiği ifadesinde Ünal ile sınıf arkadaşı olduklarını, olaydan bir gün önce kız meselesi yüzünden tartıştıktan sonra Ünal’ın okula gelmediğini söyledi. Ertesi gün arkadaşları Yakup B., Cihan Ö. ve Gökdeniz F.’ye Ünal’ı parka çağırmasını söylediğini ve hep birlikte parka gittiklerini belirtti. Ünal’ın konuşmaları üzerine sinirlendiğini, ardından korkutmak amaçlı bacak kısmına doğru birkaç kez bıçak savurduğunu, ancak Ünal’ın bağırması üzerine korkup kaçtığını ifade etti. Eray Nurullah D., “Pişmanım, öldürme kastıyla hareket etmedim” dedi.

Tanık olarak ifade veren Buse E., Eray Nurullah D.’nin sevgilisi olduğunu, olaydan bir gün önce sınıftan çıkarken Ünal’ın Eray’a bir şeyler söylediğini ancak tam olarak ne dediğini duymadığını söyledi. Olay günü evde olduğunu ve yaşananları tanıklık etmediğini belirtti.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

İddianamede, Adli Tıp Kurumu’nun otopsi raporunda Ünal’ın ölümünün bıçakla kalbine ve bacağına gelen darbeler sonucu gelişen kanama ve bunun yol açtığı komplikasyonlardan kaynaklandığı kaydedildi. İddianamede, yaşanan tartışmadan ötürü öfkelenerek Ünal ile hesaplaşmak isteyen Eray Nurullah D.’nin, Ünal’ı göremeyince diğer arkadaşlarını planına dahil ettiği, Ünal’ı karar verdiği yere hileyle getirerek planını gerçekleştirdiği, konuşma bahanesiyle tartışma başlattığı sırada Ünal’ı bıçaklamayı planladığı ve bıçak temin ettiği belirtildi. Şüpheli Eray Nurullah D.’nin, arkadaşlarını da planına dahil ederek soğukkanlılıkla amacına ulaştığı aktarıldı.

İddianamenin tespitlerine göre, şüpheli Eray Nurullah D.’nin dosya kapsamındaki eylemleri, Ünal’ı öldürmek için tasarlama suretiyle hareket ettiğini gösteriyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.