enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Sarıyer TFF 2. Lig’e güçlü giriş yapmaya hazırlanıyor

Sarıyer TFF 2. Lig’e güçlü giriş yapmaya hazırlanıyor
REKLAM ALANI
09.07.2024 13:27
1
A+
A-

Sarıyer, TFF 2. Lig’de Zirveye Doğru

Türkiye’nin köklü futbol kulüplerinden Sarıyer, TFF 2. Lig’de fırtına gibi esmeye hazırlanıyor. Kulübün başına geçen Salih Bayraktar, TFF 1. Lig ve Süper Lig hedeflerini belirlerken, yönetimini güçlü isimlerle destekledi.

Sarıyer Yönetim Kurulu, İkinci Başkan Muhammed Güven’in yanı sıra Osman Aksoy, Cevdet Kain, Esat Emir Cevahir, Kaan Şahin, Aykan Bayraktar, Osman Yıldız, Şerife Ekinci, İrfan Terzi, Tülin Hattat, Dilay Unan, Ahmet Sert, Güven Küçük ve Safa Turan gibi isimlerden oluşuyor.

Teknik direktörlük görevine Kemal Kılıç’ı getiren Sarıyer, transferde de hızlı davrandı. Lacivert-beyazlı ekip, Aykut Özer, Serdar Cansu, Hüseyin Öztürk, Mehmet Taş, Onur Eriş, Emirhan Aydoğan ve Mertcan Açıkgöz gibi önemli isimleri kadrosuna kattı.

Sarıyer, TFF 2. Lig’de iddialı bir kadroyla sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Kulüp, güçlü yönetimi, deneyimli teknik direktörü ve kaliteli oyuncu kadrosuyla ligde zirveye oynamayı hedefliyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Sarıyer’in en önemli hedeflerinden biri TFF 1. Lig’e yükselmek. Kulüp, bu hedefi gerçekleştirmek için gerekli tüm imkanları seferber etti.

Sarıyer ayrıca Süper Lig’e yükselmeyi de en büyük hayali olarak görüyor. Kulüp, uzun vadeli bir planlama ile Süper Lig’de mücadele edecek bir takım oluşturmayı hedefliyor.

Sarıyer’in yeni yönetimi, kulübün altyapısına da önem veriyor. Kulüp, genç yetenekleri keşfedip geliştirerek geleceğin Sarıyer’ini inşa etmeyi amaçlıyor.

Sarıyer’in yolculuğu TFF 2. Lig’de başlayacak. Kulüp, güçlü rakiplere karşı mücadele edecek ve hedeflerini gerçekleştirmek için elinden gelen her şeyi yapacak.

Lacivert-beyazlıların hedefi, her maçta kazanmak ve ligde zirveye yükselmek. Kulüp, taraftarlarının desteğiyle birlikte başarıya ulaşacağına inanıyor.

Sarıyer, TFF 2. Lig’de iddialı bir sezon geçirmeye hazırlanıyor. Kulüp, güçlü yönetimi, deneyimli teknik direktörü ve kaliteli oyuncu kadrosuyla ligde fırtına gibi esmeyi hedefliyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.