enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9959
EURO
38,0437
ALTIN
2.829,16
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Samsung yapay zeka telefonlarına geçiş yapıyor

Samsung yapay zeka telefonlarına geçiş yapıyor
REKLAM ALANI
27.07.2024 10:51
2
A+
A-

Yapay Zeka Telefonlarının Çıkışı ve Etkisi

Günümüzün teknolojik dünyasında yapay zeka, hızla yükseliyor ve teknoloji şirketleri, ürünlerini ve hizmetlerini bu teknolojiyle geliştirmeye çalışıyor. Akıllı telefon pazarı da yapay zekanın etkilerinden nasibini almaya hazırlanıyor.

Telefon üreticileri, yapay zeka özellikleriyle donatılmış “yapay zeka telefonları” olarak tanımladıkları modelleri tanıttılar. Bu telefonlar, ChatGPT ve benzeri yapay zeka programlarını kullanıyor ve kullanıcılara çeşitli avantajlar sunuyor.

Yakın gelecekte, gerçekten yapay zeka odaklı olarak tasarlanmış telefonlar göreceğiz. Apple, iPhone’larında “Apple Intelligence” adlı yapay zeka sistemini kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Samsung da donanım tarafında yapay zeka desteği sağlamaya yönelik çalışmalar yaptığını açıkladı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Yapay zeka telefonları, kullanıcıların günlük kullanımını büyük ölçüde etkileyecek. Samsung’un Galaxy AI gibi yazılımlarla birlikte donanım tarafında da yapay zeka desteği sunması, amiral gemisi telefonlarının yapay zekayla uyumlu bir şekilde tasarlanmasını sağlayacak.

Bu geçişin tam zamanı belli değil, ancak Samsung bu değişimi hızla gerçekleştirmeye istekli görünüyor. Yapay zeka destekli telefonların, akıllı telefon pazarını kökten değiştirmesi ve kullanıcıların hayatını kolaylaştırması bekleniyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.