enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2358
EURO
37,2137
ALTIN
2.982,36
BIST
8.915,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Ronaldo’nun buz odasına girdim… Eksi 110 derecede şifa

Ronaldo’nun buz odasına girdim… Eksi 110 derecede şifa
24.09.2024 10:11
15
A+
A-

Sağlıklı Yaşam Merkezinde Bütüncül İyileşme

Azerbaycan’ın Gabala şehrinde yer alan, büyüleyici Nohur Gölü kıyısındaki bir sağlıklı yaşam merkezine davet edildim. Merkez, çam ormanlarıyla çevrili ve dahiliye, kardiyoloji, ortopedi, dermatoloji uzmanlarının yanı sıra sağlık ekibiyle hizmet veriyor.

Merkez, Dr. Henri Chenot’un ekolünden ilham alıyor. Dr. Chenot’un 1974’te geliştirdiği yöntem, vücut, zihin ve duygusal uyumun sağlanmasına odaklanarak hücrelerin yenilenmesini, yaşam kalitesinin artırılmasını ve daha sağlıklı yaş almayı amaçlıyor.

Prinsipte, insan sağlığının %20’sinin genetik faktörlere bağlı olduğu, %80’inin ise kişinin kendi kontrolünde olduğu vurgulanıyor.

Merkezin CEO’su Uygar Koçaş ve Genel Müdürü Rishad T. Sharifov, Türkiye’den misafirleri ağırlamaya heyecanla davet etti.

Başhekim Dr. Saida Rasulova, “Biyonerji doktorları” olarak çalıştıklarını belirterek, Batı ve Doğu tıbbının birleşimini kullandıklarını söyledi. Her organın bir titreşimi ve enerjisi olduğunu vurgulayan Rasulova, uyguladıkları yöntemle toksinlerin atılmasını, sindirim sisteminin iyileşmesini, canlılığın artmasını ve zihinsel dengenin yeniden sağlanmasını amaçladıklarını belirtti.

Biyoenerji Check-Up’ı

Doktor Rauf İskandarli beni muayene etti. Dr. Christina Papamarkou, vücudumdaki enerji akışını değerlendirmek için biyoenerji check-up’ı yaptı. Dr. Metanet Süleymanova, vücudumdaki antioksidan seviyesini ve kalp damarlarımın yaşlanma sertliğini ölçtü.

Tedaviler, biyoenerji uygulaması, hidroterapi, çamurla fito aromaterapi ve enerjetik masajdan oluştu. Zararlı toksinlerin atılması için 800 kalorilik sağlıklı bir beslenme programı da uygulandı.

Sonuç, inanılmaz bir hafiflik ve enerji artışıydı. Metodun, hem bedeni hem de ruhu canlandırdığı, kişiyi hastalıklara karşı koruduğu ve önlediği görüldü.

Kalp Kırıklığı Sağlığı Etkiler

Dr. Emmanoule Defarmos, sağlıklı yaşam için şunları önerdi:

  • Duyguları içe atmamak, çünkü kalp kırıklığı organları da yaralayabilir.
  • Daha çok affetmek, çünkü affetmek organları iyileştirir.
  • Stresten uzak durmak, çünkü stres vücuda büyük kötülük yapar.
  • Şeker ve paketlenmiş gıdalardan kaçınmak.
  • Spor yapmak, çünkü kas kalitesi uzun ve sağlıklı yaşlanmayı destekler.

Dr. Defarmos, Çin tıbbında nabız ve dilin rengine bakarak hastalıkları teşhis ettiklerini belirtti.

Eksi 110 Derecede Kriyoterapi

Dr. Rauf İskandarli, ayağımdaki ağrı nedeniyle kriyoterapiyi önerdi. Tarihsel olarak kullanılan bu yöntemde vücudu eksi 110 derecede üç dakika dondurmak yer alıyor.

Kriyoterapinin ağrıları hafifletme, uyku sorunlarını giderme, yaşlanmayı geciktirme ve enerji metabolizmasını iyileştirme gibi faydaları vardır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.