enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Real Madrid’de ayrılık: Joselu, Al-Gharafa’da yeni bir sayfa açıyor

Real Madrid’de ayrılık: Joselu, Al-Gharafa’da yeni bir sayfa açıyor
REKLAM ALANI
26.06.2024 09:11
3
A+
A-

İspanyol Forvet Joselu, Real Madrid’de Geleceği Görmedi

Metin

İspanyol futbolunun deneyimli ismi Joselu, Real Madrid ile olan yollarını ayırma kararı aldı ve gelecek sezon için Katar kulübü Al-Gharafa’ya transfer olacak. Oyuncu ve kulüp arasında bir anlaşmaya varılırken, resmi imzalar henüz atılmadı.

Santrafor pozisyonunda görev yapan Joselu, Al-Gharafa ile Haziran 2026’ya kadar geçerli olmak üzere iki yıllık bir sözleşme imzaladı. Sözleşmede ayrıca bir yıllık opsiyon hakkı bulunuyor.

Real Madrid, Espanyol ile kiralık olarak transfer ettiği Joselu için 1,5 milyon Euro tutarındaki satın alma opsiyonunu kullanmayı planlıyordu. Ancak Joselu, sunduğu daha avantajlı şartlar nedeniyle Al-Gharafa teklifini tercih etti.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“The Athletic” tarafından aktarılmakta olan bilgilere göre, Real Madrid yönetimi Espanyol ile iş birliği yaparak satın alma opsiyonunu devreye sokmayı ve Joselu’yu aynı bedel karşılığında satmayı hedefliyor. Kulüp yönetiminin, Joselu’nun etkili performansının ardından ayrılışını kolaylaştırmak istediği düşünülüyor.

“Cadena COPE” isimli İspanyol radyo istasyonu ise Joselu’nun Real Madrid’de kalmak istemediğini iddia etti. Bu kararın temel sebebinin forvet hattındaki artan rekabet olduğu belirtildi.

Paris Saint-Germain’den bedelsiz olarak transfer edilen Kylian Mbappe ve yükselen Brezilyalı yıldız Endrick’in Real Madrid kadrosuna katılması, Joselu’nun ayrılık fikrini ortaya çıkardı. Geçen sezonki kadar önemli bir rolde bulunamayacağını düşünen forvet oyuncusu, kulüpte kalıcı bir yer edinmeme kararı aldı.

Geçtiğimiz yaz Espanyol’dan kiralanarak Real Madrid’e gelen Joselu, attığı kritik gollerle takımının La Liga ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluklarında önemli bir etken oldu.

Şampiyonlar Ligi yarı finalinin ikinci maçında Bayern Münih taraftarlarının unutamadığı acı bir anı yaşattı Joselu. Maçın son anlarında attığı gol, Bayern’e karşı alınan 2-1’lik galibiyeti perçinledi ve Real Madrid’in finale yükselmesine yol açtı. Finalde Borussia Dortmund’a karşı alınan 2-0’lık zaferle kupa müzesine bir kupa daha eklendi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.