enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Özel’den İzmir’deki faciayla ilgili açıklama: Tüm sorumlular hesap vermeli

Özel’den İzmir’deki faciayla ilgili açıklama: Tüm sorumlular hesap vermeli
REKLAM ALANI
13.07.2024 20:24
1
A+
A-

İzmir Yağmurlarında Elektrik Akımına Kapılanlarla İlgili Açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, İzmir'de yaşanan sağanak yağış nedeniyle elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay ile ilgili bir açıklama yaptı.

Özel, açıklamasında şunları kaydetti:

"21. yüzyılda hiçbir yurttaşımız böylesine trajik bir şekilde hayatını kaybetmeyi hak etmiyor. İçimizi parçalayan görüntüler bize önemli bir sorumluluk yüklüyor. Kimse, sorumluların kimliğine, kurumuna veya partisine göre pozisyon almamalıdır."

"Yürüyen adli ve idari soruşturmaları yakından takip ediyoruz. Bir daha benzer acılar yaşanmaması için tüm soruşturmalar titizlikle yürütülmeli ve tüm sorumlular hesap vermelidir. En ağır cezaların sorumlulara verilmesinin takipçisi olacağız."

YAZI ARASI REKLAM ALANI

"Bu trajedi, sorumluluk sahibi herkesin, yaşamımızın her alanında güvenliği ön planda tutmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor. Çalışmalarımızı, vatandaşlarımızın can güvenliğini sağlamaya adadık ve bu yolda kararlılıkla devam edeceğiz."

"Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay'ın ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Kayıplarımızın acısını paylaştığımızı ve bu zor zamanda yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim."

"İzmir'de yaşanan bu acı olayın sorumlularının tespit edilmesi ve adaletin yerini bulması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Hiçbir yurttaşımızın böylesine acımasız bir şekilde hayatını kaybetmesine izin vermeyeceğiz."

"Bu elim olay, hayatın kıymetini bir kez daha hatırlattı. Herkesin, güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşama hakkına sahip olduğunu unutmayalım. Bu hakkı korumak için işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz."

"Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay'ı saygı ve özlemle anıyorum. Ruhları şad olsun."

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.