enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2385
EURO
37,0141
ALTIN
3.023,62
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Oyuncu Vural Çelik son yolculuğuna uğurlandı

Oyuncu Vural Çelik son yolculuğuna uğurlandı
19.10.2024 18:40
8
A+
A-

Vural Çelik Son Yolculuğuna Uğurlandı

Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde öğle vakti kılınan cenaze namazında taziyeleri, sanatçının annesi Cemile Çelik ve ablası Kadriye Güzelordu kabul etti. Cenazede Vural Çelik’in tiyatrocu arkadaşları yalnız bırakmadı.

Yapımcı ve yönetmen Birol Güven, Vural Çelik’le çok yakın bir ilişkilerinin olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Vural, yüksek enerjili ve farklı bir insandı. Çocuk kalpliydi. Bir çocuk gibi güler ve üzülürdü. Ani küsüşleri olurdu ama sonra aniden gelip barışırdı. Sosyal medyada Vural’ın maddi sıkıntı içinde olduğuna dair çıkan haberler doğru değil. Sektörel bir daralma var ama Vural’ın bu derece büyük bir sıkıntısı yoktu. Yayımladığı videolar şaka amaçlıydı. Birlikte yeni bir projeye başlayacaktık, kısmet olmadı. Başımız sağ olsun.”

Oyuncu Ceyhun Fersoy, Çelik’le 2009’da bir televizyon programında tanıştığını ve “Seksenler” dizisinde birlikte çalıştıklarını söyledi.

“Onu çok erken kaybettik. Allah rahmet eylesin.”

Oyuncu Yavuz Seçkin, Çelik’in arkadaş canlısı bir mizacı olduğunu anlattı:

“Ailemden birisini kaybetmiş gibi üzüntülüyüm. Arada mesajlaşırdık ve şakalaşırdık. Güzel kalbi olan birisiydi fakat bir yandan da içine kapanık ve yalnızdı. Bu bizim sektörün genel durumudur. Etrafınızda çok fazla dostunuz varmış gibi düşünürsünüz ama öyle değildir. Vural da bunu yaşadı. Mekanı cennet olsun.”

Oyuncu Ferdi Akarnur, Çelik’le uzun süredir dost olduklarını söyledi:

“Son zamanlarda yoğunluktan dolayı fazla görüşemedik. Çok üzgünüm.”

Oyuncu Begüm Öner, Vural Çelik’in neşesini kaybetmeyen ender insanlardan biri olduğuna dikkat çekti:

“Uzun yıllar birlikte çalıştık. Onunla ilgili hatırladığım kötü bir hatıram yok. Bize yaşattığı güzel anlar için teşekkür ederim. Huzur içinde uyusun.”

Oyuncu Sarp Apak, Çelik’in nevi şahsına münhasır bir insan olduğunu aktardı:

“Bizi setlerde çok güldürürdü ve eğlendirirdi. Birlikte çalıştığımız zamanlarda da bazı sağlık sorunları vardı ama bunları önemsemezdi.”

Oyuncu ve sunucu Şoray Uzun, Vural Çelik’in farklı ve güzel bir insan olduğunun altını çizdi:

“Her anı mizah dolu bir insandı. Elbette dertleri de vardı ama bunları anlatmaktansa içine atardı. Bu biraz, komedi oyuncularının kaderi ve yapısıdır. Çok güler ve eğlenirdik. Nur içinde yatsın.”

Vural Çelik’in cenazesi, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrasında Kilyos Mezarlığı’na defnedildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.