enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Otomatik silahla kuyumcu soygunu

Otomatik silahla kuyumcu soygunu
REKLAM ALANI
13.07.2024 13:58
3
A+
A-

İstanbul Sancaktepe’de Kuyumcuya Silahlı Saldırı: Dükkan Sahibi Yaralandı

İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde meydana gelen silahlı bir soygun girişiminde, Ankara Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuya kar maskesi takmış üç kişi baskın düzenleyerek dükkandaki altınları çalmaya çalıştı. Yaşanan arbede ve çatışma sonucunda dükkan sahibi yaralandı.

Çatışma Anı

Olay, saat 10.00 sıralarında yaşandı. Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi’ndeki kuyumcu dükkanının önüne yanaşan plakası tespit edilemeyen bir araçtan, kar maskesi takmış üç kişi indi ve dükkana girdi. Soyguncular, dükkandaki dükkan sahibi ve çalışanlarıyla kısa süreli bir arbede yaşadı.

Kaçarken Çıkan Çatışma

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Çatışma sırasında soyguncular, vitrindeki bir miktar altını alarak kaçmaya çalıştı. Dükkandan çıkıp kaçmaya çalışan soyguncularla kuyumcunun sahipleri arasında çatışma yeniden alevlendi. Bu çatışmada, dükkan sahibi Nurettin Mengühan dizinden yaralandı.

Polis Müdahalesi

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik şeridi çekerek önlem alırken, olay yeri inceleme ekipleri çalışmalara başladı. Olay yerinde yaklaşık 50 adet mermi izi tespit edildi.

Yaralının Sağlık Durumu

Dizinden yaralanan Nurettin Mengühan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Mengühan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Soyguncuların Kaçışı

Beykoz’dan kiralık bir araçla Sancaktepe’ye gelen kar maskeli üç soyguncu, otomatik silahlar kullanarak saldırıyı gerçekleştirdi. Vitrindeki bir miktar altını alan soyguncular, olay yerine geldikleri araçla olay yerinden hızla uzaklaştı.

Polis Soruşturması

Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Soyguncuların kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmalar sürüyor. Ayrıca, soygunun planlama aşaması ve kullanılan silahların tespiti için de incelemeler devam ediyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.