enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1093
EURO
37,8820
ALTIN
2.800,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Okan Buruk: Hepimizin utanması gerekiyor

Okan Buruk: Hepimizin utanması gerekiyor
REKLAM ALANI
04.08.2024 00:49
1
A+
A-

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un Basın Toplantısı Açıklamaları

“Süper Kupa’daki Beşiktaş yenilgimiz beklemediğimiz bir sonuç oldu. Kazanmaya çıkmıştık. Beşiktaş’ı tebrik ediyorum, hak ettiler. Maç sonu töreninde onları alkışlayıp tebrik ettik. Kazananı tebrik etmek bize yakışır. Örnek olduğumuzu düşünüyorum.”

“Şampiyonluğun En Büyük Adayı Biziz”

“Bu yenilgi bizi etkiledi elbette. Haftaya lig başlıyor ve uyanmak için de bir fırsat oldu. Kendimizi gözden geçireceğiz. Bazen zirveye çıkınca oraya alışılıyor. Daha iyisini yapmalıyız. Fiziksel olarak da hazır değiliz. Güçlü bir takımız ve ayağa kalkacağız. Şampiyonluk yolunda en büyük aday biziz.”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“Bu Yıl da Şampiyon Olacağız”

“Böyle maçları bir daha yaşamayacağız. Oyuncularıma ve takıma güveniyorum. İki yıl şampiyon olduk, bu yıl üçüncüsünü de alacağız. Hiç merak etmeyin. İstatistikleri de tersine çevireceğiz.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.