enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

NATO aile fotoğrafında herkes ona odaklandı: Dikkat çeken ayakkabı detayı

NATO aile fotoğrafında herkes ona odaklandı: Dikkat çeken ayakkabı detayı
REKLAM ALANI
10.07.2024 22:18
1
A+
A-

NATO Zirvesi’nde Aile Fotoğrafı: Başbakan Rama’nın Spor Ayakkabıları Dikkat Çekti

NATO Zirvesi’nin devlet ve hükümet başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen açılış oturumuna liderler bir araya geldi. Liderler, zirve bölgesine vardıklarında ABD Başkanı Joe Biden ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg tarafından resmi bir törenle karşılandı ve ardından bir aile fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi.

Fotoğrafta en göze çarpan isim, alışılmışın dışında bir giyim tarzı sergileyen Arnavutluk Başbakanı Edi Rama oldu. Rama, diğer liderlerin aksine spor ayakkabılar tercih ederek tüm dikkatleri üzerine topladı.

Fotoğraf çekiminin ardından NATO üyesi ülkelerin temsilcileri aile fotoğrafı için poz verdiler. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hemen yanında İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ve İngiltere Başbakanı Keir Starmer yer aldı.

Rama’nın spor ayakkabıları, aile fotoğrafındaki diğer ayrıntılı unsurlardan yalnızca biriydi. Diğer liderler takım elbise giyerek resmi bir görünüm sergilerken, Rama’nın rahat ve sportif tarzı bir kontrast oluşturuyordu.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Rade’nin spor ayakkabıları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok kişi bu sıra dışı seçimini yorumladı. Bazıları bu seçimi Rama’nın Batı ile uyumu ve modernliği benimsemesinin bir göstergesi olarak yorumlarken, diğerleri bunun sadece kişisel bir tercihin sonucu olduğunu düşündü.

Her ne olursa olsun, Rama’nın spor ayakkabıları zirvenin en çok konuşulan konuları arasında yer aldı ve Arnavutluk Başbakanının moda anlayışına ilişkin tartışmalara yol açtı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.