enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Müge Anlı: İçişleri Bakanı ile arama girmeyin

Müge Anlı: İçişleri Bakanı ile arama girmeyin
REKLAM ALANI
27.06.2024 18:14
7
A+
A-

Gündüz Kuşağı Programları Hakkındaki Görüşlerine Yanıt Veren Müge Anlı: Yerlikaya ile Aramıza Kimse Girmesin

Haber metnine göre, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya gündüz kuşağı programlarını eleştirmiş, etik değerlerden sapma ve toplumda zararlı etkiler yaratma gibi iddialarda bulunmuştu. Bu açıklamalar üzerine Müge Anlı, dikkat çekici ifadeler kullanarak Yerlikaya’yı hedef aldığı iddia edildi.

Anlı’nın açıklamalarında, “Bu konularla ilgilenen en baştaki adam sorunların çözümü için vatandaşın görüşlerine kulak vermeli. Çünkü aylar geçti.” gibi sözler sarf ettiği belirtildi. Anlı ayrıca, “Haklı olduğum konularda sözümü korkmadan söylerim. Hele de İçişleri Bakanı ile aramıza kimse girmesin.” ifadelerini kullandı.

Anlı, bugünkü programında yaptığı açıklamada, Yerlikaya ile arasına kimsenin girmemesini istedi. Anlı, “İsmiyle cismiyle konuşmak gerektiğini, posta güvercini olmadığını ve bir şey söylemek istediğinde direkt olarak ilgili kişiye ilettiğini” vurguladı.

Anlı ayrıca, “Yerlikaya’yı Gaziantep Valiliği’nden beri tanıdığını ve herhangi bir sorununu varsa direkt olarak kendisine iletebileceğini” ifade etti.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Müge Anlı’nın İfadelerinden Örnekler:

  • “Gündüz kuşağı programlarını eleştiren yetkililer, vatandaşın görüşlerine kulak verseler sorunları daha iyi anlarlar.”
  • “Etik değerlerden sapma gibi iddialar varsa, bunlar somut kanıtlarla ortaya konmalıdır.”
  • “Suç aydınlatma ve adaletin sağlanması ilgili kurumların görevidir, gündüz kuşağı programlarının bu sürece katkısı gözardı edilmemelidir.”
  • “İlgili yetkililer, toplumun sorunlarına çözüm bulmak için gündüz kuşağı programlarıyla işbirliği yapmalı, eleştirileri yapıcı bir şekilde yöneltmelidir.”
  • “Gazetecilik mesleği, toplumun sesi olma görevini taşır ve gündüz kuşağı programları da bu görevi yerine getirir.”
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.