enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Mourinho’lu Fenerbahçe sahaya çıkıyor

Mourinho’lu Fenerbahçe sahaya çıkıyor
REKLAM ALANI
23.07.2024 12:15
3
A+
A-

Başlık: Fenerbahçe, Avrupa’da Mourinho ile Başlıyor

Gövde:

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turunda İsviçre temsilcisi FC Lugano ile karşı karşıya geliyor. Sarı-lacivertlilerin yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile çıktığı ilk resmi maç, bu akşam saat 21.30’da başlayacak ve D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı yayınlanacak.

Yeni Transferler Kadroda:

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Fenerbahçe’nin transferleri Allan Saint-Maximin, Cenk Tosun ve Oğuz Aydın, UEFA listesine eklendi. Sakatlığı nedeniyle Maximin ilk maçta oynayamayacak ancak Tosun ve Aydın, Mourinho’nun kararına göre forma şansı bulabilir.

Mourinho’dan Hedef:

Dünya çapında ünlü teknik adam Mourinho, maç öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu. İstanbul’daki rövanşı düşünmediğini ve ilk maçta kazanmak istediğini belirtti.

Deplasman Tribünü Cezalı:

UEFA’nın verdiği ceza nedeniyle Fenerbahçe taraftarı deplasman tribününe alınmayacak. Maç, Portekizli hakem Tiago Martins tarafından yönetilecek.

Yayın Bilgileri:

Fenerbahçe’nin Lugano deplasmanındaki ilk resmi maçı, D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı olarak yayınlanacak. Yayıncı kuruluşun Spor Smart kanalında 14.30’dan itibaren canlı yayın maratonu başlayacak. Aykut Aydın, Yağız Sabuncuoğlu ve Semih Sezerli maç önü yorumları yaparken, Damla Uğurtürk ve Sezer Afşar İsviçre’den canlı bağlantılar sağlayacak.

Hedef Devler Ligi:

Fenerbahçe, Lugano’yu elemesi halinde sırasıyla 3. ön eleme ve Play-Off turunda maçlar oynayacak. Son olarak 2008-2009 sezonunda Şampiyonlar Ligi’ne katılan Sarı-lacivertliler, Mourinho’nun deneyimiyle rakiplerini yenerek Devler Ligi’ne ulaşmayı hedefliyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.