enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C

Mourinho özel biri ama G.Saray daha güçlü

Mourinho özel biri ama G.Saray daha güçlü
REKLAM ALANI
21.09.2024 10:09
4
A+
A-

Felipe Melo: “Galatasaray Daha Güçlü Bir Takım”

Eski Galatasaray’lı Brezilyalı orta saha Felipe Melo, Sabah Spor’un derbi özel konuğu oldu.

Melo, Jose Mourinho’nun özel bir teknik direktör olduğunu belirterek, “Onunla birkaç kez yüzleşme fırsatım oldu. Bazılarını kazandım, bazılarını kazanamadım ama o harika bir teknik direktör.” dedi.

“Bu kadar büyük antrenörünüz, bu kadar çok ünvanınız ve bu kadar zekanız varsa, bu gibi maçları zaten kazanmanız gerekir. Ancak Galatasaray daha güçlü bir takım.”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Zor Bir Maç Ama Galatasaray’ın Kazanacağını Düşünüyorum

Melo, Fenerbahçe’nin kendi sahasında oynamasının zor olduğunu ancak Galatasaray’ın daha güçlü olduğunu düşündüğünü söyledi.

“Ben fanatik bir Galatasaray taraftarıyım. Galatasaray’a, taraftarına tutkum var, kulübü seviyorum. Hiçbir Galatasaray maçında özellikle bir derbide kazanamaz deme ihtimalim yok.”

“Fenerbahçe’nin stadında kupa kazandım. Kadro olarak daha güçlü olduğu için Galatasaray’ın kazanacağını düşünüyorum.”

Barış Alper Yılmaz Maçın Adamı Olacak

Melo, Galatasaray’ın öne çıkan oyuncularına değinerek, “Osimhen, Icardi, Muslera, Torreira, Sanchez büyük futbolcular ama Barış Alper Yılmaz da büyük bir yıldız.” dedi.

“Onu yakından takip ediyorum. Maçın adamı Barış Alper Yılmaz olacak, çok hızlı ve çok gol atıyor. İnanılmaz bir fizik gücü var. Ona hayranım.”

Osimhen Kilit İsim

Melo, Osimhen’in kilit bir isim olacağına inanıyor.

“Osimhen büyük bir oyuncu. Napoli’de patladı. Onu kadroya katmak büyük bir fırsattı. Takımın büyük bir oyuncusu olarak harika bir maç çıkaracağına inanıyorum.”

Torreira ve Benim Farkım Gollerim

Melo, Lucas Torreira ile kendi tarzlarını karşılaştırdı.

“Torreira çok çalışan, takıma yardımcı olan bir oyuncu. Tam bir oyuncuydum çünkü 16 gol attım. Bu başka bir tarz. Torreira’nın kalitesi var, bende de vardı. Torreira her takım için gereklidir, her takımın agresif işler yapacak birine ihtiyacı vardır.”

Türkiye’ye Dönme Hayalim Var

Melo, Türkiye’ye dönme hayali olduğunu söyledi.

“Galatasaray’ı hayatımın her günü özlüyorum. Sadece Galatasaray değil, Türk halkı, İstanbul. En kısa sürede Türkiye’ye dönüp Türkiye’de çalışma hayalim var.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.