enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0801
EURO
38,0595
ALTIN
2.834,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Milli judocu Tuğçe Beder, Paris 2024 Olimpiyatları’na hazırlanıyor

Milli judocu Tuğçe Beder, Paris 2024 Olimpiyatları’na hazırlanıyor
REKLAM ALANI
19.07.2024 11:58
0
A+
A-

Türkiye’nin Judo Umudu Tuğçe Beder, Paris 2024’te Zirveyi Hedefliyor

24 yaşındaki Tuğçe Beder, Türkiye’nin judo branşındaki gelecek vaat eden isimlerinden biri.

Başantrenör Irakli Uznadze ve antrenörler Onur Akgün ve Derya Cıbır Zengi yönetiminde Kastamonu Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi’nde çalışmalarını sürdüren milli takım, 8 farklı sıklette mücadele edecek.

12 yıldır judo sporuyla ilgilenen takım kaptanı Tuğçe Beder, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na kota almanın mutluluğunu dile getirdi.

Dünya üçüncülüğü, Avrupa ikinciliği ve İslam Oyunları şampiyonluğu bulunan Tuğçe, Paris 2024’te kürsünün zirvesine çıkmak için yoğun çalıştığını söyledi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Türkiye’yi olimpiyatlarda 48 kiloda temsil edecek olan milli judocu, “Paris 2024’te kürsünün ilk basamağına çıkmak için kampta son sürat çalışıyorum.” dedi.

Hem bireysel hem de takım olarak başarılı olmayı hedeflediklerini vurgulayan genç sporcu, şunları kaydetti:

Takım halinde bu sene 8 kişi kota aldık. İlk kez bu sene hem bireysel hem de takım halinde yarışacağız. Müsabakada milletim ve bayrağıma yakışır şekilde mücadele edip şampiyon olmak istiyorum. Takım arkadaşlarıma da çok güveniyorum. Hepimizin güzel sonuçlar elde edip şampiyon olacağımıza inanıyorum.

Kampta her şeyin yolunda gittiğini belirten Tuğçe Beder, “Herhangi bir eksiğimiz yok, kamp ortamımız da gayet iyi. Her şey yolunda ve iyi ilerliyor. 100 yılın sporcuları olarak 100 yılın başarısına imza atacağımıza inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.