enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Meteoroloji’den uyarı: Sağanak ve sıcak…

Meteoroloji’den uyarı: Sağanak ve sıcak…
REKLAM ALANI
10.07.2024 09:58
1
A+
A-

Meteorolojik Tahminler: Yerel Sağanak Yağışlar Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde hava durumu hakkındaki en son tahminlerini yayınladı. Bugün öğleden sonra ve akşam saatlerinde ülkenin büyük bir bölümünü etkisi altına alacak sağanak yağışların etkili olması bekleniyor.

Sağanak Yağışların Etki Alanı

Meteorolojik tahminlere göre, bugün öğleden sonra ve akşam saatlerinde Marmara’nın doğusu, Ege ve Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile Muş, Van ve Batman çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.

Şiddetli Yağış Beklenen Bölgeler

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Yağışların öğleden sonra ve akşam saatlerinde Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Eskişehir, Çankırı, Yozgat, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri ile Ankara’nın kuzey ve batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Sıcaklık ve Rüzgar Tahminleri

Hava sıcaklıklarının bugün yurt genelinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu’nun doğusunda güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın güneybatısı ve Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

Detaylı Hava Tahminleri

  • Marmara Bölgesi: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, doğuda yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Rüzgar kuzeyli, güneybatıda kuvvetli.
  • Ege Bölgesi: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, iç kesimlerde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Rüzgar genellikle kuzeyli, güneyde kuvvetli.
  • Akdeniz Bölgesi: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, iç kesimlerde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Rüzgar genellikle güneyli, batıda kuvvetli.
  • İç Anadolu Bölgesi: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, iç kesimlerde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Rüzgar genellikle kuzeyli, doğu ve güneyde kuvvetli.
  • Karadeniz Bölgesi: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, iç kesimlerde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Rüzgar genellikle kuzeyli, kıyı kesimlerde kuvvetli.
  • Doğu Anadolu Bölgesi: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, kuzey ve batıda yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Rüzgar genellikle güneyli, doğuda kuzeyli.
  • Güneydoğu Anadolu Bölgesi: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, güneyde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Rüzgar genellikle güneyli.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.