enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0495
EURO
38,0803
ALTIN
2.835,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Meteoroloji kuvvetli sağanak için saat verdi: İstanbul ve Ankara dahil 10 il için uyarı!

Meteoroloji kuvvetli sağanak için saat verdi: İstanbul ve Ankara dahil 10 il için uyarı!
REKLAM ALANI
25.08.2024 13:42
1
A+
A-

Bugün 10 İlde Gök Gürültülü Sağanak Bekleniyor

10 ilde bugün gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

10 İl için Yerel Kuvvetli Sağanak Uyarısı

Meteoroloji, 10 il için yerel kuvvetli ve gök gürültülü sağanak uyarısı yaptı. Hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim normallerine inecek.

Samsun, Sinop ve Ordu’da yerel kuvvetli, Samsun’un doğusunda çok kuvvetli yağış bekleniyor. Sivas, Yozgat, Kayseri, Malatya ve Tokat çevreleri ile Amasya’nın doğusunda da yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış öngörülüyor.

İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu’da Sağanak Yağış

MGM, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile İstanbul, Malatya ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceğini bildirdi. Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege ve Doğu Anadolu’nun doğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda kuvvetli rüzgar bekleniyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Ankara için Yerel Kuvvetli Gökgürültülü Sağanak Uyarısı

Meteoroloji, Ankara’da yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışın beklendiğini ve ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulundu.

AFAD’dan Turuncu ve Sarı Kodlu Uyarı

AFAD, Meteoroloji’den alınan bilgilere göre Samsun’da Turuncu, Sivas, Yozgat, Kayseri, Malatya, Tokat, Amasya, Sinop ve Ordu illerinde Sarı kod ile yağış uyarısı yapıldığını açıkladı. Turuncu yağış uyarısı verilen Samsun’da vatandaşlar SMS ile bilgilendirildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.