enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Mario Branco: Aziz Yıldırım’ın Mourinho ile kendi reklamını yapmasına fırsat vermedim

Mario Branco: Aziz Yıldırım’ın Mourinho ile kendi reklamını yapmasına fırsat vermedim
REKLAM ALANI
06.08.2024 14:59
2
A+
A-

Fenerbahçe’nin Mourinho Macerası

Fenerbahçe’nin Sportif Direktörü Mario Branco, Jose Mourinho’nun takıma nasıl katıldığını anlattı.

Branco, “Aziz Yıldırım’ın Mourinho’ya ulaşmasına izin vermedim. Lig biter bitmez, Avrupa’dan önce Mourinho’nun yanına gittim. 110 sayfalık bir rapor hazırladık ve Mourinho’ya sunduk. Fenerbahçe’nin sunduğu zorluk Mourinho’yu etkiledi.” dedi.

“İkinci görüşme Portekiz’deydi ve Jorge Mendes ile Ali Koç da sürece katıldı. Fenerbahçe başkanı, Süper Lig’in en iyi teknik direktörünü getirmek için büyük imkanlar sundu. 99 puanla sezonu tamamlamıştık ve bu kulüp tarihinin en yüksek ikinci puanıydı. Ancak şampiyonluğu Galatasaray’a kaptırdık. En son şampiyonluğumuzu 2014’te kazanmıştık. Çıtayı yükseltmemiz gerekiyordu.”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“Mourinho şimdi Fenerbahçe’de. Ligdeki her maçı kazanacak bir takım kurdu.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.