enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1093
EURO
37,8820
ALTIN
2.800,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

M4’lü MacBook Pro, Mac mini ve iMac gün sayıyor

M4’lü MacBook Pro, Mac mini ve iMac gün sayıyor
REKLAM ALANI
06.09.2024 16:29
3
A+
A-

Apple’ın Bahar Mac Etkinliği Hakkında Son Bilgiler

Apple’ın kasım ayında bir Mac etkinliği düzenleme olasılığı hâlâ gündemde. Şirket, geçen yıl 30 Ekim’de Mac etkinliğini gerçekleştirerek M3 yonga setli Mac’leri tanıtmış ve bu cihazları 7 Kasım 2023’te piyasaya sürmüştü. Apple’ın bu yıl da benzer bir strateji izleyebileceğini düşünüyoruz.

Bloomberg’den Mark Gurman’ın haberine göre, yeni M4 yonga setli Mac mini, mevcut modelinden daha küçük ve yeni bir tasarıma sahip olacak. Muhtemelen yarı boyutunda olması bekleniyor. Yeni Mac mini’nin M4 ve M4 Pro yonga seçenekleriyle sunulacağı belirtiliyor. Bu tasarım değişikliği, 2010’daki Steve Jobs döneminde yapılan ilk Mac mini tasarım yenilemesi olacak.

Giriş seviyesi 14 inç MacBook Pro, M4 yonga setine sahip olacak. Ancak üst düzey MacBook Pro modelleri, M4 Pro ve M4 Max işlemcilerle donatılacak.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

M4 yonga setli Mac Studio, Mac Pro ve MacBook Air’in 2025’te satışa sunulması bekleniyor. Mac Studio’nun en üst düzey sürümünde M3 Ultra işlemcisinin kullanılacağı iddia ediliyordu. Ancak son zamanlardaki bir raporda, bunun yerine M4 Ultra kullanılabileceği belirtildi. Bu arada, Mac Studio ve Mac Pro’nun 2 yıllık bir yenileme döngüsüne girdiği anlaşılıyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.