enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

KPSS sınav giriş belgesi yayınlandı! KPSS Alan bilgisi giriş belgesi sorgulama ekranı…

KPSS sınav giriş belgesi yayınlandı! KPSS Alan bilgisi giriş belgesi sorgulama ekranı…
REKLAM ALANI
10.07.2024 16:33
0
A+
A-

KPSS Lisans Sınavı’na Girmeye Hazır Olun

ÖSYM’nin resmi duyurusuna göre, adaylar 20 Temmuz’da yapılacak KPSS Lisans Sınavı’nda üç alanda kıyasıya bir mücadele verecekler: Alan Bilgisi 1 (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri), Alan Bilgisi 2 (Hukuk, İktisat, Maliye) ve Alan Bilgisi 3 (İşletme, Muhasebe, İstatistik).

KPSS Sınav Tarihleri ve Saatleri

KPSS Lisans Sınavı, ÖSYM’nin sınav takvimine göre şu tarihlerde ve saatlerde gerçekleştirilecek:

  • Alan Bilgisi 1. Oturumu: 20 Temmuz 2024, 10:15
  • Alan Bilgisi 2. Oturumu: 20 Temmuz 2024, 14:45
  • Alan Bilgisi 3. Oturumu: 21 Temmuz 2024, 10:15

KPSS Sınav Yeri Öğrenme

Adaylar, kendilerine tahsis edilen sınav yerlerini, ÖSYM’nin resmi internet sitesinden (https://ais.osym.gov.tr) T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebilecekler.

ÖSYM’den Önemli Saat Uyarısı

ÖSYM, adayları sınav saatlerine konusunda uyarıyor. 20 Temmuz’da yapılacak Alan Bilgisi 1. Oturumu için adayların saat 10:00’dan sonra sınav binalarına alınmayacağı vurgulanıyor. Aynı şekilde Alan Bilgisi 2. Oturumu için saat 14:30, Alan Bilgisi 3. Oturumu için ise 10:00 sınırı belirleniyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

ÖSYM’den Sınava Hazırlık İpuçları

ÖSYM, adaylara sınava hazırlık konusunda önemli ipuçları veriyor. Adayların öncelikle kendilerini yeterince hazırlamış olmaları, sınav alanına zamanında ulaşmaları ve sınav talimatlarını dikkatlice okumaları gerekiyor. Ayrıca, sınav stresini yönetmek için nefes alma teknikleri veya sakinleştirici aktiviteler faydalı olabilir.

KPSS Lisans Sınavı’na girecek tüm adaylara başarılar dileriz. Bu önemli sınavda en iyi sonuçları almanızı temenni ederiz.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.