enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Kastamonu’nun yıldız oyuncusu takımına şampiyonluk getirdi

Kastamonu’nun yıldız oyuncusu takımına şampiyonluk getirdi
REKLAM ALANI
12.07.2024 12:13
1
A+
A-

Milli Sporcularımızın Gururu, Amatör Kulüplerin Gizli Kahramanları

Ülkemizi yurt içi ve yurt dışında gururlandıran sporcularımız, başarılara imza atmaya devam ediyor. Gösterdikleri performanslarla Türk spor tarihinin sayfalarına kazınan milli atletlerimizin yanı sıra, amatör kulüplerin yetiştirdiği genç yıldızlar da Türk sporunun geleceği için büyük önem taşıyor.

Eti Bakır’ın desteğiyle Kastamonu Masa Tenisi Kulübü’nün 13 yaşındaki milli sporcusu Kuzey Gündoğdu, 29-30 Haziran tarihlerinde Konya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda elde ettiği zaferle bir kez daha Türk sporunun yükselen yıldızları arasında yerini aldı. U13 Tek Erkekler kategorisinde namağlup Türkiye şampiyonu olan Gündoğdu, Türk sporunun gizli kahramanlarından biri olarak gösteriliyor.

“Başarı, Destek ve Çalışmanın Birleştiği Nokta”

Kuzey Gündoğdu, bu önemli başarısını şu sözlerle değerlendirdi: “Bu turnuva benim için son derece heyecan vericiydi. Takımımın, antrenörlerimin ve sponsorumuzun desteğini her zaman yanımda hissettiğim için kendimi çok şanslı görüyorum. Bize inanan ve destek olan herkese ve Eti Bakır’a teşekkür ediyorum. Bu fırsatı en iyi şekilde kullanarak kulübüme ve milli takıma daha büyük başarılar kazandırmak en büyük hedefim.”

“Genç Sporcularımız, Ülkemizin Gururu ve Yarını”

Eti Bakır Küre İşletme Müdürü Yaşar Kara, Kuzey Gündoğdu’nun başarısını tebrik ederek şunları söyledi: “Sporun toplumu dönüştüren ve farkındalık yaratan gücüne inanıyoruz. Bu nedenle genç sporcularımızı masa tenisi gibi çeşitli branşlarda destekliyoruz. Sponsoru olduğumuz Kastamonu Masa Tenisi Spor Kulübü’müzün takımları hem yurt içinde hem de yurt dışında ülkemizi gururlandırıyor. Avustralya Açık Masa Tenisi Şampiyonası’nda elde edilen Avrupa Kupası gibi başarılar, takımımızın ve sporcularımızın azminin bir kanıtıdır.”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Kara, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kuzey gibi genç sporcuları desteklemek, Türk sporunun geleceği için bir sorumluluktur. Sporcularımız, ülkemizin gururu ve yarınlarıdır. Onların hayallerini gerçekleştirmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya kararlıyız.”

“Kastamonu’dan Avrupa’ya: Kuzey Gündoğdu’nun Başarı Öyküsü”

Kuzey Gündoğdu, başarısıyla Türk sporuna ilham kaynağı olan sporculardan biri. Milli Takım ile katıldığı ETTU Avrupa Gençlik Serisi’nde U13 çift erkeklerde altın, U13 ferdi mücadelelerde gümüş madalya kazanan Gündoğdu, Türk sporunun yükselen yıldızları arasında yer alıyor. Gündoğdu’nun bu başarıları, Türkiye’nin spor alanındaki geleceğine dair umutları artırıyor.

Eti Bakır, Türk sporuna verdikleri destekle tanınıyor. Şirket, Anadolu’da yetenekli genç sporcuların Türk sporuna kazandırılmasını milli bir sorumluluk olarak görüyor. Kastamonu Masa Tenisi Spor Kulübü ve Kastamonu Dinamik Spor Kulübü’nün sezon boyunca desteğini üstlenen Eti Bakır, genç sporcuların hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor.

Kuzey Gündoğdu’nun başarısı, Eti Bakır’ın spor alanındaki desteğinin sonuçlarından sadece biri. Şirket, Türk sporunun geleceğine olan inancını genç sporculara verdiği destekle ortaya koyuyor. Türk sporunun gizli kahramanları olan amatör kulüplerin başarıları, ülkenin spor alanındaki parlak geleceğine işaret ediyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.