enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0495
EURO
38,0803
ALTIN
2.835,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Kartal’a 19’luk sağ kanat

Kartal’a 19’luk sağ kanat
REKLAM ALANI
18.08.2024 07:24
5
A+
A-

Beşiktaş, Genç Bir Sol Ayaklı Kanat Oyuncusu Arıyor

Beşiktaş, sağ kanadına sol ayaklı bir oyuncu takviyesi yapmayı planlıyor. Siyah-beyazlılar, birçok deneyimli oyuncuyla görüşmelerine rağmen kiralık olarak genç ve potansiyelli oyuncuları da değerlendirmeye başladı.

Bu profil için uygun adaylar arasında Chelsea’den Angelo öne çıkıyor. 19 yaşındaki oyuncu için Beşiktaş yönetim kurulu danışmanı Brad Friedel, Chelsea’deki kiralama departmanından Carlo Cudicini ile görüşmelerini sürdürüyor. Chelsea, Angelo’yu hem bonservisle hem de kiralık olarak vermeyi kabul ediyor.

Bu nedenle Beşiktaş, anlaşma için acele etmezken pazarlıkları her iki seçenek için de yürütüyor. Siyah-beyazlıların tercihi, satın alma opsiyonlu kiralama yönünde ancak opsiyonda zorunluluk maddesi bulunmaması isteniyor. Görüşmeler devam ediyor ve kanat transferinin gelecek hafta tamamlanması bekleniyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Angelo Hakkında

21 Aralık 2004 doğumlu Brezilyalı oyuncu, yetiştiği kulüp Santos’ta 129 maçta forma giydi ve 5 gol, 10 asistlik bir performans sergiledi. Geçen yıl Chelsea ile sözleşme imzaladıktan sonra Strasbourg’a kiralandı. Burada 25 maçta oynadı ve 4 gol pası verdi. İngiliz ekibiyle 2029’a kadar sözleşmesi olan oyuncunun güncel piyasa değeri 15 milyon Euro.

Immobile’nin Babası Oğlunun Gol Kralı Olmasını İstiyor

Türkiye Süper Kupası finaline atıfta bulunan Ciro Immobile’nin babası Antonio Immobile, oğlunun Türkiye’de başarılı bir başlangıç yaptığını söyledi. Baba Immobile, “Umarım Türkiye’de gol kralı olur. Gelecek hakkında bir fikrim yok ama oğlum için en iyisini diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.