enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9815
EURO
38,0041
ALTIN
2.833,34
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisine 523 öğrenci alınacak

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisine 523 öğrenci alınacak
REKLAM ALANI
05.07.2024 02:31
1
A+
A-

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi’ne Subay ve Astsubay Alımı için Başvurular Başladı

Jandarma Genel Komutanlığı’nın yeni subay ve astsubay alımı için Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi’ne (JSGA) 483 erkek ve 40 kadın öğrenci alınacağı bildirildi. Adaylar, ayrıntılı bilgilere “www.jandarma.gov.tr”, “www.jsga.edu.tr” ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın “https://kamuilan.sbb.gov.tr” adreslerinde yer alan “2024 Yılı JSGA Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu Başvuru Kılavuzu” aracılığıyla ulaşabilirler. Başvurular, 05-25 Temmuz 2024 tarihleri arasında “https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/ Giris” internet adresi JSGA Başkanlığı Personel Temin Sistemi (PTS) üzerinden e-Devlet kapısı aracılığıyla yapılacaktır.

İnternet Ortamı Dışındaki Başvurular Kabul Edilmeyecek

İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya bizzat yapılan başvuruların değerlendirmeye alınmayacağı vurgulandı. Başvurusu kabul edilen adayların seçme sınavlarına katılma hakları, sınavların uygulama esasları, sınav merkezi, sınav tarihi ve diğer duyurular PTS üzerinden ilan edilecektir.

Adayların kılavuzdaki şartları dikkatlice incelemeleri, istenen belgeleri eksiksiz hazırlamaları ve başvurularını belirtilen süre içinde yapmaları büyük önem taşımaktadır. JSGA, ülkemizin güvenliği ve asayişinin sağlanmasında önemli bir rol üstleniyor. Bu nedenle, yüksek nitelikli, özverili ve vatansever adayların bu alanda görev alması beklenmektedir.

Seçme sınavları, adayların fiziksel, zihinsel ve mesleki yeterliliğini ölçen çeşitli testlerden oluşacaktır. Başarılı adaylar, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi’nde dört yıllık bir eğitim alacaklar ve mezun olduktan sonra subay veya astsubay rütbesiyle Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde görev yapma haklarına sahip olacaklardır.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi, ülkemizin güvenlik güçlerinin yetiştirilmesinde önemli bir eğitim kurumudur. Mezunları, ülkenin her köşesinde vatandaşlara hizmet vermekte ve ülkemizin huzur ve güvenliği için gece gündüz çalışmaktadırlar.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.