enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

İspanya İngiltere maçı CANLI İZLE – EURO 2024 İngiltere İspanya final maçı HD izle (Milli Maç Canlı Yayın)

İspanya İngiltere maçı CANLI İZLE – EURO 2024 İngiltere İspanya final maçı HD izle (Milli Maç Canlı Yayın)
REKLAM ALANI
14.07.2024 14:38
0
A+
A-

Yaklaşık 1 aylık Avrupa Şampiyonası heyecanı sona eriyor ve futbolseverler EURO 2024’ün zirvesini canlı yayında öğrenecekler. Dünyanın en iyi oyuncularını bulunduran iki takım, kupanın sahibi olabilmek için sahada son kozlarını oynayacak. Normal sürede eşitliğin bozulmaması halinde 15’er dakikalık uzatmalar devreye girecek. Uzatmalarda da sonuç alınamazsa seri penaltı atışları kapıda.

EURO 2024’te henüz mağlup olmayan İspanya, bir adım önde gibi görünüyor. Ancak İngiltere, finale kadar boşuna gelmediğini kanıtlamak ve kupayı evine götürmek için sonuna kadar mücadele edecek. Dev maç, 14 Temmuz 2024 Pazar günü saat 22.00’de start alacak.

İSPANYA – İNGİLTERE MAÇINI CANLI İZLE

EURO 2024 final maçını, turnuvanın yayıncısı TRT ekranlarından izleyebileceksin. Mücadele, TRT1’de canlı olarak ekranlara gelecek. Maçı internet üzerinden canlı takip etmek isteyenler ise TRT’nin dijital platformu Tabii’yi ziyaret edebilir.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

TABİİ’DE İSPANYA – İNGİLTERE MAÇINI CANLI İZLE

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.