enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

İşgalci İsrail’de Başkan Erdoğan ve Türkiye korkusu! Batılı efendileri ve ABD’den yardım istediler

İşgalci İsrail’de Başkan Erdoğan ve Türkiye korkusu! Batılı efendileri ve ABD’den yardım istediler
REKLAM ALANI
15.08.2024 17:51
3
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde işgalci İsrail’e müdahale etmek için güçlü olmaları gerektiğini belirten Başkan Recep Tayyip Erdoğan, “Biz nasıl Karabağ’a Libya’ya gittiysek oraya da (İsrail’e) gideriz.” ifadelerini kullanmıştı. Başkan Erdoğan’ın açıklamalarının ardından Tel Aviv’de yaşanan panik havası devam ediyor. Siyonist basını “İsrail, Türkiye tehdidine cevap olarak ABD başta olmak üzere diğer aktörleri de sürece dahil etmelidir.” diyerek Batı’daki kanlı destekçilerine alçak bir çağrıda bulundu.

Dünya Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın Türkiye ziyaretine kulak kesildi.

BAŞKAN ERDOĞAN VE TÜRKİYE KORKUSU PANİKLETTİ

Terör devleti İsrail’de Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye korkusu sürüyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Başkan Erdoğan’ın AK Parti Rize İl Teşkilatı’nın toplantısında yaptığı, “Biz nasıl Karabağ’a girdiysek, nasıl Libya’ya girdiysek bunun benzerini aynen (İsrail’e) onlara da yaparız.” açıklaması sonrası Tel Aviv’de panik sürüyor.

Siyonist gazetesi nziv.net “Erdoğan’ın tehdidi: Yapılacak doğru şey nedir?” dedi ve Tel Aviv’in paniğini yeniden gözler önüne serdi.

“TÜRKİYE’NİN İHA ÜSSÜNÜ UNUTMAMAK GEREKİYOR”

Başkan Erdoğan’ın sözlerini hatırlatan nziv.net “Türkiye’nin Kuzey Kıbrıs’ta bir İHA üssünün yanı sıra farklı yeteneklere sahip önemli bir filosunun da bulunduğunu unutmamak gerekiyor” dedi.

BATI VE ABD’DEN YARDIM İSTEDİLER

İsrail’deki karar alıcılar ve her fırsatta Türkiye’ye ve Başkan Erdoğan’a saldıran İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz’ın tweetlerinin İsrail ile Türkiye arasındaki krizi daha da derinleştirdiğini belirten İsrail gazetesi, “İsrail, Türkiye tehdidine cevap olarak ABD başta olmak üzere diğer aktörleri de sürece dahil etmelidir. Hiçbir Batılı oyuncunun NATO üyesi olan Türkiye’nin İsrail’e askeri açıdan karşı koymasını istemesi söz konusu değildir” dedi ve açıkça Batı’ya çağrı yaptı.

İsrail gazetesi ayrıca, “İsrail de yeterinde cepheyle uğraştığı için Ankara’nın provokatif açıklamalarını mümkün olduğu kadar kontrol altına almak için her türlü çabayı göstermeli.” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.