enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2916
EURO
36,9782
ALTIN
2.991,91
BIST
8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

İngiltere devleri Arda Güler’in peşinde!

İngiltere devleri Arda Güler’in peşinde!
23.10.2024 15:01
2
A+
A-

Manchester City, Arda Güler’i Gözüne Kestirdi

Real Madrid’deki hayal kırıklığı yaratan deneyiminin ardından Arda Güler, geleceği için yeni seçenekler araştırıyor. Şimdi Manchester City, Bayer Leverkusen ve Arsenal gibi dev kulüpler ilgilerini gösteriyor.

Manchester City, Güler’i geleceğe yönelik bir yatırım olarak görüyor ve Kevin De Bruyne’nin potansiyel ayrılığında onun yerini almasını planlıyor. Pep Guardiola’nın Güler’in yeteneklerinden etkilendiği ve onu takımına uyum sağlayabilecek bir oyuncu olarak gördüğü bildirildi.

Ancak Manchester City’nin yanı sıra Bayer Leverkusen ve Arsenal da Güler’in peşinde. Leverkusen, genç oyuncuları geliştirme konusundaki başarısıyla tanınıyor, Arsenal ise Premier Lig’de genç yeteneklere yatırım yapma geçmişine sahip. Her iki kulüp de Güler’i kadrolarına katmak için yoğun çaba gösterebilir.

Güler, Real Madrid’deki sınırlı oyun süresi nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığından, gelecek sezon yeni bir maceraya atılması bekleniyor. Manchester City, Bayer Leverkusen ve Arsenal’in ilgisi, onun için heyecan verici olasılıklar sunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.