enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Honda Jazz Crosstar yeniden Türkiye’de

Honda Jazz Crosstar yeniden Türkiye’de
REKLAM ALANI
14.07.2024 12:49
1
A+
A-

Tasarım farklılığıyla standart Jazz modelinden ayrılan Jazz Crosstar versiyonuna, Jazz Finesse versiyonu eşlik ediyor. Honda Jazz, geniş iç hacmi, üstün donanım özellikleri ve düşük yakıt tüketimi sunan Honda hibrit teknolojisi ile keyifli sürüş deneyimini artırıyor. Jazz Finesse 1 milyon 290 bin TL ve Jazz Crosstar ise 1 milyon 350 bin TL lansman özel fiyatıyla 20 Temmuz 2024 Cumartesi günü Honda bayilerinde yerini alacak.

Honda, sevilen kompakt hatchback modeli Jazz’ın Crosstar ve Finesse versiyonlarını satışa sunuyor. Jazz ailesinin dikkat çeken üyesi Crosstar yeniden Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanırken Jazz’ın Finesse versiyonu da tekrar Honda ürün gamında yerini alıyor. Sınıfında kapsamlı ve gelişmiş güvenlik özellikleriyle öne çıkan Jazz, 0 km/s’den itibaren direksiyon desteği sunan Trafikte Sürüş Asistanı donanımı ile trafikte sürücünün üzerindeki yükü azaltıyor.

Fiyat açıklandı

Gelişmiş motor ve donanım teknolojileri ile sınıfındaki iddiasını sürdüren Jazz ailesi; geniş iç hacmi, Sihirli Koltuklar ile sunduğu esnek depolama alanları, ısıtmalı direksiyon ve ısıtmalı ön koltuklar gibi özellikleri ile rakiplerinden ayrışıyor. Aynı zamanda 10 hava yastığı ve aktif güvenlik teknolojisi Honda SENSING ile kapsamlı ve gelişmiş güvenlik donanımları sunuyor. Jazz Finesse 1 milyon 290 bin TL, Jazz Crosstar ise 1 milyon 350 bin TL lansman özel fiyatıyla 20 Temmuz 2024 Cumartesi günü Türkiye’de satışa çıkıyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Honda Jazz Crosstar ve Finesse, özgün dış tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Honda’nın Japon “Yoo no bi” tasarım felsefesine sadık kalarak tasarlanan modeller, günlük kullanıma uygunluğu ve estetik çekiciliği ile ön plana çıkıyor.

Jazz Crosstar’ın bal peteği ızgarası, marşpiyelleri, ön ve arka tampon tasarımı daha dikkat çekici bir görünüm sağlıyor. Dış tasarımındaki SUV benzeri görünümünü koruyan Jazz Crosstar’da yine entegre tavan rayları bulunuyor. Finesse donanımındaki tasarım ise şık ve zarif bir karakteri yansıtıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.