enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Halkbank’tan zarar söylentilerine ilişkin açıklama:

Halkbank’tan zarar söylentilerine ilişkin açıklama:
REKLAM ALANI
03.08.2024 21:47
4
A+
A-

Halk Bankası Zarar İddialarını Reddetti

Halk Bankası, son zamanlarda sosyal medyada dolaşan zarar ettiği yönündeki iddialar hakkında yazılı bir açıklama yayınladı.

Açıklamada, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

“Bazı haber kaynakları ve sosyal medya hesapları, bankamızın zarar ettiği yönünde ifadeler paylaşmaktadır. Bankamızın mali tabloları halka açık olarak düzenli olarak paylaşılmaktadır ve bu tablolar bankanın faaliyetlerinden dolayı zarar etmediğini açıkça göstermektedir. Mali verilerimizde net kar elde ettiğimiz her dönem açıktır.”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Açıklamada ayrıca bankanın KOBİ’lerin, esnafın ve sanatkârların destekçisi olduğu vurgulanarak, “Tüm ticari kuruluşlar gibi bütçemizin bir kısmını reklam ve tanıtıma ayırıyoruz. Sektördeki diğer bankalarla karşılaştırıldığında bilanço büyüklüğünde üçüncü, kredi büyüklüğünde ikinci sıradayız ancak reklam ve tanıtıma ayırdığımız bütçe sektörde altıncı sıradadır.” denildi.

“Kuruluşumuzdan bu yana, halkımızın yanında olduk ve Türk ekonomisinin gelişimine katkıda bulunduk. Bu kararlılıkla faaliyetlerimize devam edeceğiz.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.