enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Hafif elektrikli kamyon satışı başladı

Hafif elektrikli kamyon satışı başladı
REKLAM ALANI
11.09.2024 15:37
4
A+
A-

Otokar, Türkiye’nin İlk Elektrikli Hafif Kamyonunu Sattı

Türkiye’nin lider ticari araç üreticisi Otokar, yeni elektrikli kamyonu e-ATLAS’ın ilk satışını gerçekleştirdi. Bu satışla birlikte Otokar, Türkiye’deki ilk elektrikli hafif kamyon satışını da gerçekleştirmiş oldu. e-ATLAS, yoğun insan trafiğinin olduğu dar sokaklarda çöp toplama aracı olarak görev alacak.

Otokar Ticari Araçlar Lideri Kerem Erman, şirketin alternatif yakıtlı araçlar alanındaki başarılarından bahsetti. Erman, e-ATLAS ile başarı hikayesini bir adım daha ileri taşıdıklarını ve Türkiye’de satılan ilk elektrikli hafif kamyonun Otokar e-ATLAS olmasından mutluluk duyduklarını ifade etti. Otokar’ın elektrikli kamyon ailesinin yeni modellerle büyümeye devam edeceğini söyledi.

Otokar, ATLAS ile 2013 yılında hafif kamyon segmentine girdi. Bu segmentte sektörün öncelikli tercihleri arasında yer almayı başardı. Geçtiğimiz yıl satılan her beş hafif kamyondan biri ATLAS’tı. Ailenin yeni üyesi e-ATLAS, kentsel lojistik, ekspres teslimat ve soğuk zincir taşımacılığında çevreci bir çözüm sunacak.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Erman, e-ATLAS’ın farklı sürüş modlarıyla işletmelere daha yüksek verimlilik sağlayacağını belirtti. Sıfır emisyon ve sessiz sürüş özellikleriyle şehir yaşamına katkı yapacağını söyledi.

Geniş sürücü kabini ve yüksek performanslı klimasıyla konfordan ödün vermeyen e-ATLAS, güvenlik teknolojileri ve gelişmiş yardımcı fren sistemleriyle üst düzey güvenlik sağlıyor. Cruise Control ve dijital gösterge paneli gibi modern özellikleri de bulunuyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.