enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Galatasaray Kulübü yönetici Can Natan istifa etti

Galatasaray Kulübü yönetici Can Natan istifa etti
REKLAM ALANI
11.07.2024 18:17
4
A+
A-

Galatasaray Yönetiminden Can Natan Ayrıldı

Galatasaray Spor Kulübü, değerli yönetim kurulu üyelerinden biri olan Can Natan’ın istifa ettiğini duyurdu. KAP’a bildirilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kurumumuzun yönetim kurulunda görev yapan Can Natan Bey, 11 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla istifa etmiştir. Kendisine vermiş olduğu özverili hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.”

Can Natan’ın istifasının ardında yatan nedenler henüz tam olarak bilinmezken, kulüp içindeki bazı anlaşmazlıkların etkili olmuş olabileceği yönünde spekülasyonlar bulunmaktadır. Natan’ın istifası, Galatasaray’da son dönemde yaşanan yönetimsel değişikliklerin bir parçası olarak yorumlanmaktadır.

Kulübün yönetim kurulu, Natan’ın ayrılmasının ardından yeni bir yönetim kurulu üyesi belirlemek için çalışmalar başlattı. Galatasaray, gelecek sezon hem iç hem de dış arenada iddialı bir performans sergilemeyi hedeflerken, yeni yönetimin bu hedefleri gerçekleştirmedeki rolü büyük önem taşıyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Galatasaray camiası, Natan’ın istifasını üzüntüyle karşıladı. Kulübe yaptığı katkılar ve özverili çalışmaları için kendisine teşekkürlerini sundu. Galatasaray, Natan’ın bundan sonraki kariyerinde başarılar diledi ve her zaman sarı-kırmızılı kulübün destekçisi olmasını umduğunu belirtti.

Yönetim kurulu, Natan’ın ayrılmasının ardından yeni bir yönetim kurulu üyesi belirlemek için çalışmalar başlattı. Galatasaray, gelecek sezon hem iç hem de dış arenada iddialı bir performans sergilemeyi hedeflerken, yeni yönetimin bu hedefleri gerçekleştirmedeki rolü büyük önem taşıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.